?ACI TATLI EKŞİ? FİLMİNE DUYGU DOLU GALA

?Acı Tatlı Ekşi? filminin İzmir özel gösterimi Optimum Alışveriş Merkezi?nde yapıldı. Gerçek aşkın zamana meydan okuduğu filmde başrol oyuncuları Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Magazin 25.12.2017 11:31:44 0
?ACI TATLI EKŞİ? FİLMİNE DUYGU DOLU GALA

“Acı Tatlı Ekşi” filminin İzmir özel gösterimi Optimum Alışveriş Merkezi’nde yapıldı. Gerçek aşkın zamana meydan okuduğu filmde başrol oyuncuları Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

 

Aşk Yeniden dizisiyle ekranların en sevilen çiftlerinden biri haline gelen Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy bu kez beyazperdede yılın en iddialı aşk filminde bir araya geldi. Buğra Gülsoy aynı zamanda senaristi olduğu “Acı Tatlı Ekşi” filminde Özge Özpirinçci ile muhteşem bir oyunculuk sergilerken yönetmen Andaç Haznedaroğlu da çekimleriyle aşkın her halinin duygu yoğunluğunu beyaz perdeye taşıdı. İzmir Optimum’da gerçekleşen filmin İzmir galası öncesinde başrol oyuncuları Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy ve filmin yönetmeni Andaç Haznedaroğlu mini söyleşide sevenleri ile bir araya geldi.

 

Yılın En Romantik Filmi

 

Alkışlar eşliğinde karşılanan film ekibi İzmir’de olmaktan dolayı mutlu ve umutlu olduklarını söyledi. Söyleşinin ardından oyunculara aşkın simgesi kalpler hediye edilirken ekip “Acı Tatlı Ekşi” filmini izleyicilerle birlikte Optimum Cinemaximum salonlarında izledi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10767,8%-0,03
  • DOLAR

    32,93% 0,11
  • EURO

    35,38% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2462,73% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3985,74% 0,00