ADANA ESNAF VE SANAATKARLAR FEDERASYONUNDAN CUMHUR İTTİFAKINA TAM DESTEK!

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu başkanı Saruhan Yağmur`dan Cumhur İttifakına tam destek açıklaması geldi.

15.02.2019 23:56:37 0
ADANA ESNAF VE SANAATKARLAR FEDERASYONUNDAN CUMHUR İTTİFAKINA TAM DESTEK!

 

 

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu başkanı Saruhan Yağmur'dan Cumhur İttifakına tam destek açıklaması geldi.

 

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu başkanı Saruhan Yağmur Artuklu Haber Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Ortaç'a yaptığı özel açıklamada,Bugün Adana Esnaf ve Sanaatkarlar Federasyonu olarak yaptıkları toplantıda Adana'da gerçekleşecek olan  31 Mart Mahalli idareler seçimlerinde Cumur İttifakını destekleme kararı aldıklarını açıkladı.

 

Başkan Saruhan Yağmur Cumhur İttifakını destekleme kararı aldıklarını ifade ederek, “Ülkemizin şuan kritik bir dönemden geçmekte olduğunu ele alırsak hem içeriden hem dışarıdan ülkemizi parçalamaya yönelik bir girişim içinde olan bazı art niyetli gruplar gerek siyasi, gerek medya olarak ülkeyi karıştırmak ve kaos ortamı oluşturmak için yarış halindedirler. Türkiye’nin Ortadoğu projesindeki ağırlığı ve önemi artırılmış olup ordumuzun zaferiyle hükümetin ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşuyla Türkiye’nin bölgedeki ağırlığı bir kez daha ön plana çıkmıştır. Hükümetin bu kararlarını destekleyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de bu başarıdaki payı unutulmamalıdır” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Saruhan Yağmur,Devletimizin Bekası için Adana Esnafı olarak Cumhur İttifakını destekleme  kararı aldıklarını belirterek,Yüreği vatan, millet ve bayrak sevgisiyle dolu herkesi Cumhur İttifakına destek vermey çağırıyorum''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ADANA

 

 


25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88