ADANA MARDİNLİLER DERNEĞİ (MAR-DER) İNANILMAZI BAŞARDI

6 Ay önce Mardinlileri bir araya getirmek ve dayanışmayı sağlamak için kurulan, Mardinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği(MAR-DER) çok kısa sürede 10 Bin üye sayısına ulaşarak, Adana?da yaşayan ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırma imkânına kavuştu.

Mardin 24.11.2018 10:07:58 0
 ADANA MARDİNLİLER DERNEĞİ (MAR-DER) İNANILMAZI BAŞARDI

6 Ay önce Mardinlileri bir araya getirmek ve dayanışmayı sağlamak için kurulan, Mardinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği(MAR-DER) çok kısa sürede 10 Bin üye sayısına ulaşarak, Adana’da yaşayan ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırma imkânına kavuştu.

 

3 kasım 2019 tarihinde yapılan Genel kurulda Başkanlığa seçilen Mehmet Şen,ilk iş olarak yönetim kuruluna Adana’da yaşayan  ve başarılı olmuş Mardinli iş adamlarını alarak,20 gün gibi kısa süre içerisinde ihtiyaç sahibi  1000 aileye Gıda kolileri dağıtarak müthiş bir başarıya imza attı.

 

Adana’da yaşayan Mardinli iş adamlarının finansman desteğini sağlayan Başkan Mehmet Şen, daha önceden belirledikleri ihtiyaç sahiplerine tek tek ulaştıklarını ifade ederek, 'Biz, dernek olarak her zaman Adanalıların yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. İhtiyacı olan ailelerin yüzleri güldükçe, bizler de mutlu oluyor ve büyük bir huzur duyuyoruz. Mar-Der olarak binlerce ailenin mutfağına destek verebildiysek, ne mutlu bize. İhtiyacı olan her ailenin kapısına gideceğiz ve onlara destek vermeye devam edeceğiz. Bu sadece gıda yardımı ile kalmayacak. Gücümüzün yettiği her alanda, sozsyal sorumluluk projelerimizle Adanalılara hizmet etmeye sürdüreceğiz. ’dedi.

 

Dernek yönetimi olarak ilk iş olarak, üye kabulüne başladıklarını belirten Başkan Mehmet Şen, 20 gün gibi kısa sürede 10.500 üye sayısına ulaştıklarını, Yaptıkları çalışmaların tüm vatandaşlar tarafından da takdir gördüğünü belirten Başkan Mehmet Şen, 'Gıda kolisi dağıttığımız vatandaşlar arasında engelli ve yaşlılar da var. Bunların gıda kolilerini de tek tek evlerine kendimiz ulaştırdık. Türkiye’de birlik ve beraberlik denilince akıllara ilk Mardinliler gelirler. Birlikte hareket eden toplumlar huzur ve refah içerisinde yaşarlar. Biz de bu misyonun bilinci ile kim olursa olsun, hiç bir ayrım yapmadan, kapılarımızı ihtiyaç sahiplerine açarak, imkânlarımız nispetinde herkese yardımcı olmaya gayret ediyoruz. ’Dedi.

 

Başkan Mehmet Şen,Eşi cezaevinde olan ve ev kirasını ödeyemediği için  ev sahibi tarafından çaocukları ile birlikta sokağa atılma tehlikesi yaşayan bir  ailenin Kira borcunu ödediklerini  belirterek,ayrıca aileye Ev eşyaları ile birlikte gıda yardımında bulunduklarını da açıkladı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ADANA


19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10178,46%-0,86
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,74% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2401,73% -0,30
  • Ç. ALTIN

    3880,31% -0,35