Tarih: 20.01.2014 11:20

Adem Ceylan'dan Esnaf Ziyaretleri

Facebook Twitter Linked-in

Adem Ceylan Yenimahalle’de seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Bilgilendirme toplantılarıyla, esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Adem Ceylan Demetevler ve Şentepe bölgelerinde ki bazı esnafları ziyaret etti. Hem vatandaşla, hem de esnafla sohbet edip, taleplerini dinledi. Genç, yaşlı herkesin yoğun ilgisiyle karşılaşan Ceylan Elini uzattığı herkesten destek alıyor.

Ceylan’ın` ziyaretleri oldukça coşkulu ve renkli geçiyor. Ziyaretler boyunca esnaflar ile sıcak sohbetler eden Adem Ceylan  halka kendini tanıtıyor. 

Adem Ceylan gerçekleştirdikleri ziyaretleri hakkında “İlçede yaşayan herkes bu ilçeye hizmet edecek. İlçe’nin kalkınması ilçeye verilen önemden geçer. Halkımızla yan yana gelip fikir alışverişinde bulunuyoruz ve bu görüşmelerle vatandaşın ve esnafın ihtiyaçlarını tespit ediyoruz. Rabbim nasip eder, halkımızda bizi bu göreve layık görürse yapacağımız hizmetleri buna göre planlayacağız” dedi.  

Adem Ceylan 28 yıllık kamu hayatı boyunca hep halkla iç içe olduğunu belirtti. Ceylan, çalışma hayatının son 8 yılını İl Özel İdare Genel Sekreterliğinde geçtiğinin altını çizerek, bu görevi sırasında da vatandaşın dilek ve isteklerine hep önem verdiğini dile getirdi.

Ak Parti’nin Yenimahalle Başkan Adayı olarak ismi geçen Adem Ceylan kendisine gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirerek esnaflara teşekkür edip hayırlı işler diledi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —