ADEMHAN HAL ESNAFI İLE BULUŞTU

Halkların Demokratik Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ferhan Ademhan, Hal Kompleksi?nde esnaf ve emekçilerle buluştu

Siyaset 3.06.2015 14:02:32 0
ADEMHAN HAL ESNAFI İLE BULUŞTU

Halkların Demokratik Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ferhan Ademhan, Hal Kompleksi’nde esnaf ve emekçilerle buluştu

“Zafer emekçilerin ellerinde yükselecek”

Halkların Demokratik Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ferhan Ademhan, “7 Haziran’daki seçim zaferimiz emekçilerin ellerinde yükselecek” dedi.

HDP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ferhan Ademhan, İzmir Sebze ve Meyve Hal Kompleksi’nde emekçilerle ve esnafla bir araya geldi.

ZAFER EMEKÇİLERİN OLACAK

Halde büyük ilgi ile karşılanan Ademhan, “Sebze halleri kentlerin toplumsal yaşamı için çok önemli alanlardır. Burası hem üretici çiftçinin hem pazarcı, manav gibi esnaf gruplarının buluşma alanı. Biz, soframıza kadar gelen gıdayı burada çalışan emekçilere ve esnafa borçluyuz” dedi.

Ademhan, HDP’nin en büyük toplumsal desteğinin çalışan emekçi sınıftan geldiğini kaydederek, “Ülkemizde bütün halklardan emekçilerin sesi HDP’dir. HDP, TBMM’de güçlü bir grup kurarak güçlü bir muhalefet geliştirecektir. HDP seçim zaferini emekçilerin elleriyle büyütecektir” diye konuştu.

STK’LARLA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ

İzmir Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Orhan Doğan’ı da ziyaret eden Ademhan, esnaf ve üretici güçlerin teşkilatlarının toplumsal barış için önemine vurgu yaptı. Ademhan, “Ben de STK’larda yıllarca emek vermiş bir insan olarak, nasıl bir sorumluluk yüklendiğinizi biliyorum. Bundan sonra bir siyasetçi olarak da İzmir’imizdeki bütün STK’lar ile birlikte hareket etmeye devam edeceğiz” sözlerine yer verdi.

Ademhan, Türkiye’de toplumsal adaletin sağlanması ve temsilde adaletin sağlanabilmesi için de HDP’nin TBMM’de olması gerektiğinin altını çizdi.

BİRLİĞİMİZİ KORUYALIM

İzmir Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Orhan Doğan da, Ademhan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Biz de ülkemizde Kürt ve Türk halkının bin yıldır süren bu birlikteliğinin güçlenerek sürmesini istiyoruz. Bizler etle tırnak gibi iç içe geçmiş iki halkız. Birliğimize ve ülkemize sahip çıkmalıyız. İktidar partisi dahil tüm siyasilerden beklentimiz budur” açıklamasını yaptı.

Ademhan da, HDP’nin Türkiye’nin birliğinin ve barışının teminatı olduğunu söyledi.

Gezi boyunca hal esnafı ve çalışanları Ademhan ile fotoğraf çektirdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İZMİR


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19