ADEMHAN`DAN CHP KONAK İLÇE BAŞKANI BAŞAK`A ZİYARET

Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı Ferhan Ademhan, CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak'ı ziyaret etti.

Türk Dünyasından Haberler 9.09.2014 07:33:59 0
ADEMHAN`DAN CHP KONAK İLÇE BAŞKANI BAŞAK`A ZİYARET

Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı Ferhan Ademhan, CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak’ı ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde yapılan Konak İlçe kongresiyle ilçe başkanlığına seçilen Başak’ı tebrik etti.

Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı Ferhan Ademhan, CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak’ı ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde yapılan Konak İlçe kongresiyle ilçe başkanlığına seçilen Başak’ı tebrik eden Ademhan, “Şakir Başak dostumuzun İzmir’de siyasete yeni bir soluk getireceğine inanıyoruz” dedi. 
Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı Ferhan Ademhan, CHP Konak’ta ilçe başkanlığına seçilen hemşerisi Şakir Başak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
 
Başak’ın özgürlüklerden ve demokrasiden yana olan tutumunu yakından bildiklerini ifade eden Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı  Ferhan Ademhan, “Şakir kardeşim, demokrat olmanın karşılığını bugüne kadar yerine getirmiş bir insan. İzmir’in metropol ilçesinde onun ilçe başkanı olması kent siyaseti açısından bir şanstır. Kendisinin siyaset tarzıyla yeni bir soluk getireceğine inanıyoruz ve çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi. 
Ademhan, Başak’ın Türkiye’nin en temel gereksinimi olan toplumsal barış için de elinden geleni yapacağına inandıklarını kaydetti. 
CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak da, Ademhan’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Ziyaretiniz bize güç verdi. İzmir’de çok önemli bir sivil toplum kuruluşu olan Anadolu Birliği Derneği’nin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Sizinle daha sık görüşerek İzmir’imize ve ülkemize nasıl katkı koyacağımız konusunda hep birlikte hareket edeceğiz” diye konuştu. 
 
Başak, CHP’nin sosyal demokrasinin gereği olarak toplumsal olarak ezilen kesimlerin yanında olduğunu vurgulayarak, “Biz de ülkemizde toplumsal barışın sağlanması gerektiğine inanıyoruz. Bu ülkenin kurucu partisi olarak CHP, hakların kardeşliğinin ve birlikteliğinin teminatıdır. Yakın bir zamanda Konak CHP olarak Doğu-Güneydoğu illerimize bir gezi düzenleyeceğiz. Bu projemizi önümüzdeki günlerde hem basın hem de kamuoyu ile paylaşılacağız.``Dedi.

27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04