ADLİYEDE DEĞİL PİKNİKTE BULUŞTULAR

Mersin Barosu tarafından düzenlenen piknik etkinliğinde avukatlar, aileleri ile birlikte stresten uzak gönüllerince eğlendi.

15.06.2015 22:19:16 0
ADLİYEDE DEĞİL PİKNİKTE BULUŞTULAR

Mersin Barosu tarafından düzenlenen piknik etkinliğinde avukatlar, aileleri ile birlikte stresten uzak gönüllerince eğlendi.

Mersin Barosu, üyeleri arasında dayanışma ve kaynaşmayı artırmak, stresli mesai saatleri dışında da bir araya gelmenin keyfini yaşatmak için Yaza Merhaba Pikniği düzenledi.

Kayacı Vadisi’nde düzenlenen pikniğe ilgi yoğun oldu.

Kuruluşunun 91. yılını kutlayan ve bugün bünyesinde bin 500’ü aşkın avukatın hizmet verdiği Mersin Barosu’nun haftasonu düzenlenen Yaza Merhaba Pikniği’ne aileleri ile birlikte katılan hukukçular gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu piknikte, aynı sofra etrafında buluşan avukatlar, büyük bir aile olma bilinciyle kaynaştı.

STRESLİ ADLİYE KORİDORLARINDAN UZAK BİR BULUŞMA

Mersin Barosu Başkanı Antmen, “Adli tatil ve Ramazan ayı öncesi geride bıraktığımız yorucu yılın stresini atmak ve Yaza Merhaba demek için bir araya geldik. Stresli adliye koridorlarından uzak bir günde düzenlediğimiz etkinlikte meslektaşlarımızla bir arada bulunmaktan mutlu olduk. Öncelikle değerli meslektaşlarımın katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Mersin Barosu olarak düzenlediğimiz bu piknikte birlik, beraberlik ve hoş görü ortamında birlikteliğimizi pekiştirmenin yanı sıra ailelerimizle birlikte hoşça bir vakit geçirdik. Bundan böyle bu gibi etkinliklerimizi devam ettireceğiz.  Bu güzel piknikte emeği geçen arkadaşlarımı yürekten kutluyorum” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


24.9° / 14.9°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,39% -0,08
  • EURO

    34,62% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2392,94% -1,71
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62