AHMET AKGÜL AK PARTİDEN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNDA BULUNDU

Mardin Merkezli Strateji Kuruluşu USTAD Başkanı ve Dika Başkanı Ahmet Akgül ,Ak Parti Mardin`den Milletvekili aday adalığı için SKM`ne giderek,Başvuru dilekçesini verdi.

Siyaset 18.02.2015 22:34:14 0
AHMET AKGÜL AK PARTİDEN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNDA BULUNDU

Mardin Merkezli  Strateji Kuruluşu USTAD Başkanı ve Dika Başkanı Ahmet Akgül  ,Ak Parti Mardin'den Milletvekili aday adalığı için SKM'ne  giderek,Başvuru dilekçesini verdi.

Ahmet Akgül Başvuru dilekçesini verdikten sonra yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

''AK Partinin Kıymetli İl Başkanı ve Yönetimi, Basın Mensubu Arkadaşlarım.

AK Partinin, bölgemiz için Cumhuriyet döneminin belki de en büyük projesi olarak saydığım çözüm ve kardeşlik süreci ile yeni anayasa ve başkanlık sistemine öteden beri gönüllü düşünsel katkı sunmaya çalışmaktayım.

Memuriyetimden dolayı AK Partimizin belki il ve ilçe teşkilatlarında parti içi resmi görevlerde bulunamadım.

Ama Milletin sevdası haline gelen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve AK Parti kurucu ruhunun samimiyetine inanarak bu kutlu davada her zaman gönüllü bir nefer oldum.

Bu gün, gençlik yıllarımdan bu yana devam eden bu ilgimi siyasete daha görünür ve faydalı kılmak düşüncesiyle Mardin’den Milletvekili aday adaylık başvurusu yaptım.

TBBM çatısı altında hizmet fırsatı verilirse, bu enerjimi aktif siyasete taşımak,

En başta memleketim Mardin’in sosyal ve ekonomik refahı için çalışmak,

Kalkınma Kurulu ve düşünce kuruluşu çalışma tecrübemi siyaset çatısı altında daha aktif bir bölge hizmetine dönüştürmek,

İslam coğrafyası ve komşu ülkelerle ile ilgili birikimimi ülkem için bir avantaja dönüştürmek,

Ve bütün bunların özeti olan Yeni Mardin ve Yeni Türkiye’nin inşasında enerjimi kullanmak niyetindeyim.

Niyet hayr, akıbet hayr diyor, AK Parti çatısı altında hizmet etmek amacıyla milletvekilliği başvurusu yapan tüm aday adaylarına başarılar diliyorum.

Rabbimden dileğim o ki: Bana güvenen, desteklerini samimiyetle ifade eden Mardinli hemşerilerime, dostlarıma, akrabalarıma, medya mensubu arkadaşlarıma ve bu süreçte bizleri dinleyen Ak Parti il ve ilçe teşkilatlarına”  çıktığım bu yolda onur duyacakları hayır hizmetleri yapmamı nasip eylesin.

Rabbim çıktığım bu yolda, sadece memlekete ve memleket insanına hizmet edecek bir siyaset ve adaylık süreci nasip etsin.''Dedi.

 


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,26% 0,32
  • EURO

    35,15% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2469,04% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40