AHMET TÜRK`TEN STAR GAZETESİNE TEKZİP

Star Gazetesi?nin ?Ahmet Türk ve Sırrı Sakık?tan PKK?ya Hendek Resti? şeklindeki haberine tekzip yayınlayan Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk, haberin tümüyle gerçek dışı ve yalan olduğunu kaydetti.

Mardin 5.01.2016 15:08:01 0
AHMET TÜRK`TEN STAR GAZETESİNE TEKZİP

Star Gazetesi’nin “Ahmet Türk ve Sırrı Sakık’tan PKK’ya Hendek Resti” şeklindeki haberine tekzip yayınlayan Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk,  haberin tümüyle gerçek dışı ve yalan olduğunu kaydetti.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk, havuz medyasının yayın organlarından biri olan Star Gazetesi’nin bugünkü sayısında yer alan “ Ahmet Türk ve Sırrı Sakık’tan PKK’ya Hendek Resti” şeklindeki habere ilişkin tekzip yayınladı.  Eş Başkan Türk habere ilişkin yaptığı açıklamada,  haberin asıl amacının halkın moralini bozmaya yönelik propaganda olduğunun bilincinde olduklarını belirti.

Türk, açıklamasında şunları vurguladı: “Geçmişte Hitler Almanyası’nda halkın moralini bozmak ve devam eden mücadelesini kesintiye uğratmak için Goebbles’in yürüttüğü propagandanın benzerini bu günkü iktidar, yandaş medyasıyla birlikte partimizin içinde sanki karşıt görüşler varmış gibi bir algıyı oluşturmak için kullanmaya çalışmaktadır .”

Siyaset yaptığı günden bu güne kadar halkın ve partisinin perspektiflerini esas aldıklarını ifade eden Türk,” Bu anlamda halkımızın yürüttüğü mücadelenin yanında olduk. Halkımızla birlikte demokratik geleceğimizi belirlemek için kararlılıkla çalışmalarımızı ve siyasetimizi sürdüreceğiz” dedi. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19