AK PARTİ ADAYLARI KÖSEN VE DEMİRKAYA`DAN KIZILTEPE HUBUBAT MERKEZİ`NE ZİYARET

24 Haziran Milletvekili seçimlerine hazırlanan Ak Parti Mardin adayları, İbrahim Kösen ve Cengiz Demirkaya Kızıltepe ilçesinde köy köy dolaşarak seçmenin ilgisini topluyor. Kösen ve Demirkaya bugün de sabah saatlerinde Ortadoğunun en büyük Hububat Merk

28.05.2018 12:58:20 0
AK PARTİ ADAYLARI   KÖSEN  VE DEMİRKAYA`DAN  KIZILTEPE HUBUBAT MERKEZİ`NE   ZİYARET

 24 Haziran Milletvekili seçimlerine hazırlanan Ak Parti Mardin adayları, İbrahim Kösen  ve  Cengiz Demirkaya Kızıltepe ilçesinde köy köy dolaşarak seçmenin ilgisini topluyor. Kösen  ve Demirkaya bugün de sabah saatlerinde Ortadoğunun en büyük Hububat Merkezi olan  Kızıltepe Hububat  Merkezini ziyaret etti. 

 

24 Haziran’da yapılacak Milletvekili genel seçimlerinde AK Parti tarafından Mardin’den aday gösterilen Milletvekili adaylar İbrahim Kösen ve  Cengiz Demirkaya ve seçim çalışmaları  yoğun bir şekilde devam ediyor. AK Parti Mardin Milletvekili Adayları  İbrahim Kösen ve Cengiz Demirkaya , sabah satlerinde Kızıltepe Hububat Merkezini ziyaret ederek Hububat Merkezi esnafı ile görüştü

 

Ak Parti Mardin Milletvekili adayları  Kösen ve Demirkaya'yı Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter ve zahireciler karşıladı. Hububat merkezindeki esnafı gezerek  görüşen adaylar Kösen ve Demirkaya  24 Haziran seçimleri için Hububat Merkezi  esnafından destek istedi.  Esnafların  sorunlarını dinleyen  Kösen ve  Demirkaya  Çiftçilerin bölgede yaşadıkları sorunların farkında olduj-klarını bu sorunların çözümü için çalışacaklarını ifade ettiler.

 

İbrahim Kösen yaptığı konuşmada;“Dış güçlerin kumandasıyla hareket eden   hain eller vesayet sisteminin kaldırılmasından rahatsız oldular. Bunlar şimdi ellerindeki son şansı da muhalefet eliyle değerlendirmeye çalışıyorlar. AK Parti iktidarında sağlanan istikrarı bozmak, iktidarı milletin elinden almak için asla gerçekleşmeyecek, uçuk vaatlerde bulunuyorlar. Ama bu millet, ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için 24 Haziran'da onlara gereken cevabı sandıkları patlatarak verecektir” diye konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN-KIZILTEPE


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90