AK PARTİ ADAYLARINDAN AĞRI`YA ÇIKARTMA
1 Kasım Milletvekili genel seçimlerinde Ak Parti?nin Ağrı milletvekili adayları pazar günü düzenlenen mitingle hakla buluştu.
1 Kasım Milletvekili genel seçimlerinde Ak Parti’nin Ağrı milletvekili adayları pazar günü düzenlenen mitingle hakla buluştu.
1 Kasım’daki genel seçimlerinde AK Parti’den milletvekili adayı olan Cesim Gökçe, İsmail Oğur, Erhan Tenekeci ve Zeynel Abidin Çakır, seçim çalışmalarını başlatmak üzere Ağrı’ya geldi.
Milletvekili adayları, AK Parti İl Başkanlığı’nca parti binası önünde düzenlenen mitinge katıldı. Daha sonra adaylar, parti binasına geçerek vatandaşlarla bayramlaştı.
Burada konuşan AK Parti Milletvekili Adayı İsmail Oğur “1 Kasım seçimi gerçekten Türkiye’nin istikrar seçimidir. Ya Türkiye’nin olması ya da olmaması. 2001’de yürü Türkiye sloganıyla yola çıkan AK Parti, belli bir noktaya getirdi. Her konuda çağ atlattı.
Şimdi Türkiye’yi değerlendirdiğimiz zaman iki tane Türkiye var. 2001’den önceki Türkiye ve 2001’den sonraki Türkiye. 6 aydır iktidardan uzak ama geçici bir hükümetle idare ediliyor. İyi ki yine AK Parti işin başındadır. Türkiye’de işler yolunda gidiyor. Onların tek hedefi, düşmanlığı Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Ahmet DAVUTOĞLU ve AK Parti kadrolarınadır. Biz bu seçimi demokratik bir seçim olarak hiç kimseye çatmadan, onlar konuşur biz icraat yaparız sloganıyla yola çıkacağız .
Ağrı’da eski AK Parti’yi canlandırmamız lazım. AK Parti’nin bayrağını göklere çıkartmamız lazım. Ağrı AK Partilidir. Geçmişte bazı hatalar yapılmıştır. İnşallah bu hataların telafisi ile yeniden Ak Parti’yi canlandırıp eski günlere getirmek için hepinizin canla başla çalışmanızı istiyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Her şey memleketimiz için” şeklinde konuştu.
Törene, AK Parti Ağrı İl Başkan Vekili Çetin Aydın, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Latif Birgül, ilçe belediye başkanları ile belde belediye başkanları ve partililer katıldı.
ARTUKLU HABER AJANSI-AĞRI
Anahtar Kelimeler:
AK
PARTİ
ADAYLARINDAN
AĞRI`YA
ÇIKARTMA
12.6° / 6.9°
İLGİLİ HABERLER
-
1
Mehmet Dicle: ''Niksar Merkezli Deprem Hepimizi Derinden Endişelendirdi''
-
2
Mardin'de Fakülte Uygulama Alanında Yerel Üzüm ve İncir Çeşitlerinin Dikimi Gerçekleştirildi
-
3
Fields madalyalı matematikçi Türkiye’de konferanslar verecek
-
4
Türk Dünyası’ndan Antalya Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret
-
5
Ortadoğu Gerilimi Otomobil Fiyatlarına Yansıyacak
-
6
İstanbul Ticaret Üniversitesi’ne YÖKAK’tan 5 Yıllık Tam Akreditasyon
-
7
ABB’DEN, İFTARA YETİŞEMEYEN VATANDAŞLARA MOTOKURYELERLE KUMANYA DAĞITIMI
-
8
Türk Oyuncu Boran Kuzum’un Yer Aldığı Netflix Dizisi Big Mistakes’ten İlk Fragman Yayınlandı
-
9
ALİ ÇELİK GURBET YILLARINI ŞARKISIYLA DİLE GETİRDİ
-
10
Özlem Koldaş’tan Soner Olgun Şarkısı
-
11
ZAFER PARTİSİ; “BAYRAM İKRAMİYESİ EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI TUTARINDA VERİLMELİ”
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65



