AK PARTİ Ağrı Milletvekili adayı OĞUR İddialı konuştu

OĞUR;?? AK PARTİ 1 KASIM 2015 seçimlerinde alacağı % 70 oy oranı ile tarihe geçecektir.??dedi.

26.09.2015 21:01:00 0
AK PARTİ Ağrı Milletvekili adayı OĞUR  İddialı konuştu

Kurban Bayramı münasebeti ile Ankara da bulunan ve AK PARTİ Genel Merkezinde Bayramlaşma programına katılan ve sorularımızı cevaplayan AK PARTİ Ağrı 2.sıra Milletvekili adayı İsmail OĞUR,Artık Ağrı da huzur ve istikrarın üst düzeyde olduğunu,Ağrı halkının her zaman milletinin ve devletinin yanında olduğunu,ağrı halkına güvendiklerini dile getirdi.

Siyasi tecrübesiyle Ağrı halkı üzerinde sevgi,saygı ve güven duygusu ön planda olan Ağrı ve Patnos’un da önemli siyasi isimlerinden birisi olan İş adamı İsmail Oğur,"Allah bayramımızı, kardeşliğimizi daim eylesin, bizi bir, bizi iri, bizi diri eylesin" dedi.

İsmail OĞUR ; AK PARTİ’nin Türkiye'deki ve Ağrı da ki bütün sorunları çözme iradelerine sahip olduğunu vurgulayarak,"Bu sorunların çözümü esnasında herkesin barışçıl yöntemlerle görüşlerini ifade etmesi, bu çözümlere katkıda bulunması önem taşıyor. Bugünlerde huzur ve demokrasi operasyonları bağlamında yürütülen mücadele için de; Bu mücadele sadece ve sadece terör odaklarına karşı yürütülen bir mücadeledir. Ağrı’lı vatandaşlarımız kesinlikle emniyet içinde, huzur içinde bayramı da idrak edecekler ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırları içinde herkes eşit vatandaşlık hukukunun bütün ayrıcalıklarına sahip olacaktır.dedi.

2014 Yerel seçimlerinde yine aynı inanç,duygu ve düşüncelerle AK Parti den Patnos Belediye Başkan adayı olan OĞUR, CHP’nin başvurusuyla AK Parti’nin seçim şarkısı olan ‘Haydi Bismillah’ın yasaklandığını hatırlatarak ; Haydi Bismillah bizim hayat ve inanç ilkemizdir. Her hayrın başı bismillah’dır diyerek Bismillah’ı söylemeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

AK Parti içinde yeni bir "milliyetçi damar" oluştuğunu da vurgulayan OĞUR, bu damarın 1 Kasım’da Ağrı’mıza yüzde 50 oy artışı getireceğini kaydederek,AK Parti 7 Haziran’a göre Ağrı da ki oylarını en az yüzde 50 arttıracaktır" dedi.

Milliyetçi seçmenin de AK Parti’ye geldiğini belirten İsmail OĞUR "Tuğrul Türkeş’in seçim hükümetinde ve ardından da AK PARTİ aday listesinde yer alması AK Parti’nin önemli hamlelerinden biridir.

YOLUMUZ İSLAM KARDEŞLİĞİDİR

Ülkemizde Irkçı politikalar izleyenlerin her zaman zararlı çıkacaklarını belirten İsmail OĞUR  "Milliyetçilik, ırkçılığa dönüştüğü zaman çok zararlı olur ve tepki toplar. Osmanlı’nın çöküşünde de ırkçı-milliyetçi zihniyet etkili olmuştur. Irk milliyetçiği öne çıktığında tüm ülke gibi bizlerde zarar görürüz. Biz o yüzden İslam kardeşliği diyoruz. Milletçiliği de İslam’ın izin verdiği ölçüde önde tutmamız gerekir" diye konuştu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78