AK PARTİ AKDENİZ İLÇE BAŞKANI VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLİYOR

AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Zafer Şahin Özturan, parti çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Akdeniz ilçesine bağlı Çay Mahallesi?ni ziyaret ederek burada vatandaşlarla görüşen Başkan Özturan, mahallenin sorunları ile ilgili bilgi alarak çözüm noktas

27.08.2016 14:09:54 0
AK PARTİ AKDENİZ İLÇE BAŞKANI VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLİYOR

AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Zafer Şahin Özturan, parti çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Akdeniz ilçesine bağlı Çay Mahallesi’ni ziyaret ederek burada vatandaşlarla görüşen Başkan Özturan, mahallenin sorunları ile ilgili bilgi alarak çözüm noktasında çalışmalara başladı.
 
 
AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Zafer Şahin Özturan, parti çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda beraberinde Ak Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın ile birlikte İlçeye bağlı Çay Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Özturan, burada vatandaşlarla biraraya gelerek görüş alış verişinde bulundu. Vatandaşların en büyük sorunu olan Deli Çayının ıslahı ile ilgili Çay Mahallesi Muhtarı Ahmet Akın, Refik Açıkgöz ve mahalle sakinlerini dinleyen Başkan Özturan, şikayet ve taleplerle ilgili gerekli mercilerle görüşeceğini söyledi. Dere yatağının ıslah edilmemesi ve çaya akıtılan atık suların birikmesi sonucu sivri sinek haşare ve yoğun kokudan mahalle sakinlerinin çok ciddi manada rahatsız olduğunu dile getiren AK Partili Özturan, “Vatandaşlarımız konu ile ilgili Çay Mahallesinde bulunan Deli Çay deresi ile ilgili şikayetlerini dile getirdiler.Bizde Ak Parti Mersin Milletvekilimiz Sayın Ali Cumhur Taşkın ile deremizin ıslahı için DSi Bölge Müdürlüğümüz ile birlikte şikayetlerine çözüm için adım atacağız. Her zaman vatandaşlarımızın bu gibi taleblerini çözmeye hazırız” dedi.

Bunun üzerine DSİ Bölge Müdürü ile temasa geçen Ak Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, derenin ıslah çalışması ile ilgili görüşerek sıkıntının çözümünün takipçisi olacağını söyledi.                         

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN/AKDENİZ


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00