AK PARTİ ANKARA`DAN ``2023`E DOĞRU,2023 FİDAN``DİKİMİ

AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, Ankara Milletvekilleri ilçe ve Belediye Başkanları ile yönetim kurulu üyeleri, Orman Genel Müdürlüğüne bağlı ?AK Parti Ankara Hatıra Ormanına? 2023?e Doğru, 2023 Fidan Toprakla Buluşuyor ? sloganı " fidan d

16.04.2016 16:49:17 0
AK PARTİ ANKARA`DAN ``2023`E DOĞRU,2023 FİDAN``DİKİMİ

AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, Ankara Milletvekilleri ilçe ve Belediye Başkanları ile yönetim kurulu üyeleri, Orman Genel Müdürlüğüne bağlı “AK Parti Ankara Hatıra Ormanına” 2023’e Doğru, 2023 Fidan Toprakla Buluşuyor “ sloganı " fidan dikimini gerçekleştirdi.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı "AK Parti Ankara Hatıra Ormanı" oluşturdu. Hatıra ormanına ilk fidanı diken AK Parti il Başkanı Sayın Mustafa Nedim Yamalı; yeşilin korunması, çoğaltılması gerektiğini belirterek "Gelecek nesillere daha temiz bir dünya, yaşanabilir bir çevre bırakmak için yeşili korumalıyız ve çoğaltmalıyız. Bu yüzden sahip olduğumuz ormanlarımızı korurken Ankara’mıza yeni ormanlar kazandırmalıyız diyerek. Sözlerine şu şekilde devam etti;

"Son yıllarda yaşanan küresel ısınma ile birlikte ortaya çıkan iklim değişiklikleri, Yaşadığımız bu güzel coğrafyamızı da ciddi bir şekilde etkilemektedir.

 AK Parti'nin sadece siyasi çalışmalarla değil, sosyal, kültürel ve çevreye duyarlı faaliyetler yapan bir teşkilat olduğunu dile getiren Yamalı "Ankara Teşkilatı olarak ülkemizin ve çocuklarımızın yarınlarına ışık tutmak için fidan dikiyoruz ve "Bir fidan bin nefes." diyerek halkımızı da bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz, Bu kutsal toprakların emanetçisi olan bizler vatanımıza ve toprağımıza sahip çıkmalıyız" diyerek sözlerini bitirdi.

“2023’e Doğru, 2023 Fidan Toprakla Buluşuyor” programımıza İl Başkanımız Sayın Mustafa Nedim Yamalı, Ankara Milletvekillerimizden Ahmet Gündoğdu, Murat Alparslan, Julide Sarıeroğlu, Fatih Şahin, İl Başkan Yardımcılarımızdan Edip Balcı, Mümin Altunışık, Ahmet Gül, Cemalettin Kömürcü, Şenol Sazak, Ramazan Arslan,  Cemal Güngör, Ahmet Uzunoğlu, İlçe ve Belediye Başkanlarımız, Teşkilat Mensuplarımız ve programı organize eden Çevre ve Şehircilik Birim Başkanımız Uğur Kızılca’nın katılımlarıyla gerçekleşti.

2023 fidan toprağa dikildikten sonra dünden bugüne teşkilatımızda görev almış tüm üyelerimiz adına künyeler yapılarak her bir ağaca asıldı. İlçe Başkanlıkları için ayrıca hazırlanan panolar ile her bir ilçe başkanlığımız için bir fidan dualar ile toprakla buluşturuldu.

Ankara’nın daha yaşanabilir hale gelmesi için düzenlenen bu program yaklaşık 4 saatin ardında sona erdi.

ARTUKLU HABER AJANSI -ANKARA

23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00