AK PARTİ ANKARA`DAN ``BİRLİK VE BERABERLİK ``GECESİ

AK Parti Ankara İl Başkanlığı ?Birlik ve Beraberlik? gecesinde bir araya geldi.

Siyaset 5.03.2016 18:16:28 0
AK PARTİ ANKARA`DAN ``BİRLİK VE BERABERLİK ``GECESİ

AK Parti Ankara İl Başkanlığı “Birlik ve Beraberlik” gecesinde bir araya geldi.

AK Parti Ankara İl Başkanı M.Nedim Yamalı,  bugüne kadar il ve ilçe başkanlığı yapmış teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

“Birlik ve Beraberlik” gecesine il başkan Mustafa Nedim Yamalı, Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Ankara kurucu il başkanı Ersönmez Yarbay, eski il başkanları Nurettin Akman, Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, İl Başkan Yardımcıları, ilçe başkanları , belediye başkanları  ile bugüne kadar ilçe başkanlığı yapmış teşkilat mensupları ''Birlik ve Beraberlik''gecesinde buluştu.

Programda, ebedi aleme irtikal eden eski il başkanı Ali Hersek ve geçtiğimiz günlerde trafik kazası sonucu yoğun bakımda iken hayat mücadelesini kaybeden  Bala Belediye başkanı H. İbrahim gürbüz dualar ile anıldı.

Programda söz alan Kurucu Başkan Ersönmez Yarbay; “bugün aramızda aktif görevi olmayan arkadaşlarımız var. Onlar kesinlikle üzülmesin bu iş her daim aktif görev alma meselesi değil bir mevsim meselesidir. Mevsimimiz geçince her birimiz görevi bir diğer arkadaşa devredeceğiz. Hoşgörüyü elden bırakmamalıyız”.dedi.

AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı da yaptığı konuşmada ; “2002 de başlayan Ak Parti sürecinin bugünlere gelmesinde  her birinizin büyük payı vardır. Bizlerden önce bu görevi başarı ile yapmış il başkanlarından devraldığım bu görevi, daha ileri seviyelere ulaştırmak adına üzerimize düşen sorumlulukları en iyi şekilde yapacağız” dedi

Yaklaşık 3 saat süren toplantı ilçe ve belediye başkanlarının çalışmalarını anlatmasının ardından sona erdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI*ANKARA


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,80%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,12
  • EURO

    34,66% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2396,48% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00