AK PARTİ ANKARA MİLLETVEKİLİ MAHMUT SAMİ MALLİ ÇUBUK`TA...

Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehanı ziyaret eden Ankara Milletvekili Mahmut Sami Mallı, daha sonra birlikte ilçe esnaflarını gezdi.

21.08.2015 10:26:30 0
AK PARTİ ANKARA MİLLETVEKİLİ  MAHMUT SAMİ MALLİ ÇUBUK`TA...

Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehanı ziyaret eden Ankara Milletvekili Mahmut Sami Mallı, daha sonra birlikte ilçe esnaflarını gezdi. 
Milletvekili Mallı, AK Parti İlçe Başkan Vekili Harun Olmuş’u ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Olmuş ile birlikte Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan’ı ziyaret eden Mallı, Başkan Acehan ile görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette Başkan Acehan, Mallı’ya belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Daha sonra Başkan Acehan ve partililerle çarşı esnafını ziyaret eden Mallı, Atatürk Caddesi ve Ankara Bulvarı üzerinde bulunan esnafları tek tek ziyaret etti. Esnaflar ile birlikte çay içen Başkan Acehan ve Milletvekili Mallı, burada esnaflarla uzun süre sohbet etti, sorunlarını dinleyip giderilmesi konusunda destek vereceği sözünü verdi.
Ziyaretlerde en genç milletvekili kardeşleri olarak vatandaşların talep ve isteklerinin takipçisi olacağını söyleyen Milletvekili Mallı, “Çubuk ilçemizi ve Belediye Başkanımız Sayın Tuncay Acehan Beyi bugün ziyaret ettik. Birlikte insanlarla sohbet ederek sorunlarını dinledik. Seçimden önce vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi sürekli ilçelerimizi ziyaret ederek sorunları yerinde tespit ediyoruz. Sağ olsunlar gittiğimiz her yerde çok güzel karşıladılar. Bizim gibi tüm vatandaşlarımızın da isteği ülkede istikrar ve huzur” ifadelerini kullandı.
Milletvekili Mallı, vatandaşlardan kendisine iletilen ulaşım ve hastane ile ilgili şikayetlerin giderilmesi konusunda çalışacağını da sözlerine ekledi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/ÇUBUK


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04