AK PARTİ ANKARA MİLLETVEKİLLERİ,ANKARA TEŞKİLATI İLE BULUŞTU

AK Parti Ankara İl Başkanlığı Altınpark Altınkoru Tesisinde Milletvekilleri ve Teşkilatlarla bir araya geldi.

14.11.2015 14:37:24 0
AK PARTİ ANKARA MİLLETVEKİLLERİ,ANKARA TEŞKİLATI İLE BULUŞTU

AK Parti Ankara İl Başkanlığı Altınpark Altınkoru Tesisinde Milletvekilleri ve Teşkilatlarla bir araya geldi.

Ak Parti Ankara il Başkanlığı tarafından düzenlenen Toplantıya Başbakan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili   Yalçın Akdoğan, AK Parti Ankara İl Başkanı   Mustafa Nedim Yamalı, Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam, Ankara Milletvekili Ali Babacan, Cemil Çiçek, Ali İhsan Arslan, Ahmet Gündoğdu, Nevzat Ceylan, Aydın Ünal, Murat Alparslan, Jülide Sarıeroğlu, Fatih Şahin, 26. Dönem Milletvekili Adayları , Siyasi ve Hukuk işleri Birim Başkanı SKM Başkanı Edip Balcı, İdari Mali İşler Başkanı Şenol Sazak, Halkla İlişkiler Başkanı Ahmet Uzunoğlu, ARGE Birim Başkanı Uğur Kızılca, Seçim İşleri Başkanı Ahmet Gül, Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Toruntay, Sosyal İşler Başkanı Ramazan Arslan İl Sekreteri Hakan Han Özcan, 25 İlçe, Belediye ve SKM Başkanları katılım sağladı.

Toplantıda açılış konuşmasınıAk Parti Ankara  İl Başkanı  Mustafa Nedim Yamalı yaptı, Namalı konuşmasında şunları söyledi;

Başı umut, ortası endişe sonu mutluluk olan çok önemli bir seçim atlattık” hamdolsun teşkilatımız belediye başkanımız gece gündüz çalışarak milletimizin desteğiyle duasıyla 1 Kasımı kazandık.

Herkesin dersler çıkarttık dediği ama gerçekten ders çıkaranların ödüllendirildiği bir seçim kazandık.

Bize verilen bütün oylar emanettir, ama 4,5 milyon yeni gelen oy daha çok emanettir, dersimize iyi çalışıp bu oylara tekrar sahip çıkmamız gerekmektedir.

Önümüzdeki dönemde şöyle bir yol izleyeceğiz, SKM çalışmalarını, biraz daha az hafifletmiş olarak kuruluşlara ziyaretlere devam edeceğiz. Belediye ve ilçe Başkanlarımız çalışmalarına, düzenli olarak devam etmelidir. Teşkilat çalışmalarını aylık ve haftalık programlarını düzenli olarak gerçekleştirmeleri gerekiyor.

AK Parti Teşkilatlarımıza, fedakârca çalışan 32 adayımıza Belediye Başkanlarımıza ilçe Başkanlarımıza SKM çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.  Ve sizleri Allaha emanet ediyorum. dedi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek ise yaptığı konuşmasında;

‘’Böyle bir başarılı sonucun ardından sizlerle olmak gurur sevinç veriyor bize 25 ilçede oyumuzu yükselttik 24 ünde birinci parti olduk eğer biraz daha gayret edersek bundan sonra yeni bir mahalle ihdas edersek Çankaya’ya 25-de 25 yaparız.

Biz görevimizi yaptık daha da çok çalışmamız için daha çok imkân sağlamanız lazım inşallah Ankara’ya yardımcı olup rahat bir nefes alırız.

Sayın Bakanlarımızdan yeni bir belediye kanunu çıkarılırsa biz kendi ayaklarımızın üzerinde daha rahat dururuz, gerek ilçe gerekse Büyükşehir belediyemizde, büyükşehirlerimiz çoğalttıkça herkes sanıyor ki gelirimiz 5 den 6 ya yükseltilir, lakin bu durumun Ankara’ya yâda büyükşehirlere hiçbir faydası yoktur.

1 Kasım Seçimleri için anket yapmıştım 100 %48,7 çıkmıştı bu durumu sizler ve medya ile paylaşmıştım, birazcık sapma olduğu doğru, lakin sonuca çok yakın bir çalışma olduğunu biliyorduk. İnşallah yüce rabbim bir sonra ki seçimde 50’yi geçmemizi nasip eder, herkese emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum.’’dedi

Ankara Milletvekili  ve  Eski Ekonomi Bakanı   ALİ BABACAN ise;

‘’Bu seçimler 1 Kasım seçimleri gerçekten hiçbir ankette görülmemiş bir seçim oldu Allah’ın bir lütfu bu emanet oyun farkında olmalıyız daha çok çalışmalıyız, fakat 7 Haziranı hiç unutmamız lazım, bu günleri beraber düşünmeliyiz ve bu bilinçle yeni seçimlere hazırlanmalıyız

Önümüzde yapacağımız işlere ait uzun bir liste var. Ekonomide iyi bir yere geldik orta gelir ülke olmaktan yüksek gelirli olan bir ülke haline geldik. Önümüzdeki süreçte ilk 90 gün sonraki 90 gün ve 180 gün en kıymetli zaman, doğru reformları yapmalıyız.

Önümüzdeki aylar çok öneli aylar bizim için, 7 Haziran seçimlerde halkımızın güveni bir erozyona uğramıştı o güven gönül köprülerini tekrar oluşturmalıyız hizmet için geleceğimiz için daha çok çalışmalıyız. 7 Haziran bize bir sarı kart eğer önümüzdeki dönemde çalışmasak Allah korusun kırmızı kartı yeriz, ayaklarımız mutlaka yere basmalıdır. Bu seçim kapmayası boyunca İl Başkanımız ve ekibine il ve ilçe başkanlarına teşekkür ediyorum kapı, kapı dolaştık halkımızdan teması çekmememiz lazım yüzde 49,5 oy aldık ama 50,5 oy vermeyen var onları unutmamalıyız ona göre çalışmamalıyız 

Son yaptığımız araştırmaya göre ülkenin yüzde 70 i bir kerede olsa oy vermiş bu kapıdan içeri girmiş bir gönül ısınması yaşanmış dolaysıyla bura yüzde 70 i tekrar almamamız gerekiyor. Herkese her kesime ulaşmamız lazım ne dedik SEN BEN YOK TÜRKİYE VAR dedik oy vermeyenlere el uzatmamıza gönüllerine girmeye çalışmayız. Herkese saygı ve sevgi sunuyorum.’’ dedi

Ankara Milletvekilimiz eski TBMM Başkanı Cemil ÇİÇEK ise;

‘’Arka arkaya iki seçim atladık. İl ve ilçe başkanlarımız bu yükün altından kalkmıştır. Teşekkür ediyoruz, önemli bir gayret ve sorumluluk içinde bunu yaptık.

Bu 18. Seçimdi 17’si farklı bu farklıydı bu seçimde vatandaş bana göre çok düşündü çok heyecan yoktu, alkış yoktu sadece bu memleketin hali ne olacaktı diye düşündü ve çok doğru bir karar verdi.

Çok şükür vatandaşımız ülkemiz üzerinde oynanan oyunu bozdu istikrara güvenmeliyiz, dedi

Artık 4 yıl istikrarlı bir dönem geçirmeliyiz. 7 Haziranda oyumuz niye düştü muhasebesini yaptık ders aldık görevimizi yaptık herkes üzerine düşeni yapmalı.

Siyaset birlikte yapılan iştir. Bizim partimiz muhafazakâr demokrat bir parti, farklı bir değeri var diğerlerinden farklıyız, güzel örnekler değerler ortaya koymalıyız iyi bir ahlak sunmalıyız, siyasetinde bir ahlakı var ve elbette de olmalıdır. 1Kasım seçimleri gelecek seçimlerin de zeminini oluşturdu birlik ve beraberlik içinde olmalıyız, Belediye başkanımız, teşkilatlarımız birlik, beraberlik, kardeşlik, içinde olmalı, çünkü ağacı bitiren içindeki kurttur. Herkese teşekkür ediyorum Allah’a emanet olun. dedi

Başbakan Yardımcımız ve Ankara Milletvekilimiz Sayın Yalçın AKDOĞAN;

1 Kasım seçimleri hayırlara vesile olmasını diliyorum, öncelikle aslında bu seçimi 1 Kasımda kazanmadık 7 Haziran da kazandık ortaya koyduğumuz tavır duruşumuz bu seçimi kazandırdı.

  7 Haziran seçimi sonrası Başbakanımızı karşıladık herkesin yüzü düşmüş morali bozuk ama Ankara teşkilatı yol boyu sevgi gösterisinde bulundu, Genel Merkezde insan seli kalabalık herkes sen bu ülkenin umudusun dedi.

O gece o insanları oraya getiren sevgi ve bağlılık, önemli olan buydu. Başbakanımız oradan aldığı moralle konuşmasını yaptı. AK Parti kendimi yeniliyorum dediği gün o gündü, o gün kendimizi çok hırpaladık bugünde sırtımızın sıvazlama günüdür mutlu olmayı da bilmeliyiz. 7 Haziran ve 1 Kasım beraber düşünülmedi. Kendimizi yenileme süreci bitmedi devam ediyor millet bunu gördü.

3 süreci çok iyi yönettik, Hükümet kurma süreci, terör saldırıları sonucu yaşananlar ve seçim beyannamesi çok iyi yönettik diğer siyasi partiler hep yanlış yaptı.

Milletimiz bir kredi verdi aslında; millet bir beklentiye oy verdi. Biz bunu karşılamalıyız buda çok çalıştırmayı gerektiriyor şimdi 50 aldık 2019 u garantiledik diye bir şey yok daha çok çalışmalıyız, çok ciddi bir press yapmalıyız, reform, proje vaatleri çok iyi anlatmalıyız ve gerçekleştiriyoruz.

Bu arada; Cumhurbaşkansızın tavrını not etmeliyiz. Acaba, Türkiye koalisyon tüneline girseydi, çıkabilir miydi? Bölgeyi AK Parti kaybetti duraklamaya girdi. HDP barajı aşarsa tek başına iktidar olamaz dediler birçok anlayış çok şükür çöktü.

Büyük bir maneviyat yükümüz var üstümüzde, mesela Üsküp’teyim sanki orda seçim olmuş o yörenin halkı helva dağıtıyor, her yer bayraklarımız ile süslenmiş,  konvoy yapmışlar. Bosna’da öyle Sudan’da, Gazze’de öyle, üzerimize çok büyük bir manevi yük yüklendi.

63 şehirde birinci olduk sadece 3 şehirde vekil çıkaramadık. Bütün illerde oyumuzu arttırdık. Türkiye’nin tek partisi AK Parti olduğu gösterildi.

İstanbul ve Ankara illeri seçimlerin kaderini belirleyen iki büyük şehrimizdir. Bu iki şehir teşkilatları çalışmaları ve azimleri ile bizleri zafere taşıyan illerimiz olmuştur. 65 -70 şehrimizde 50’nin üstünde oy aldık. Türkiye’de ilk yüze giren 2 ilçemiz olması da çok güzel bir duygu.

 Önemli bir süreci beraber yürüttük, bu seçimde bir bütün olduk güzel bir organizasyon, çaba içinde olduk. Allah’ın yardımları ile kazandık. Önümüzde çetin bir hadise var terör var ve bunun yanında büyümemiz lazım inşallah haftaya meclis kurulacak, işe başlayacağız herkese teşekkür ediyorum.’’ dedi

Yaklaşık 2 saat süren toplantı saat 9’da sona erdi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 

 


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00