AK PARTİ ARTUKLU ADAY ADAYI SEHMUS SÜMER;``ARTUKLU İLÇESİNİ İYİ YÖNETECEĞİME SÖZ VERİYORUM``

AK Parti Artuklu Belediye Başkan aday adayı Şehmus Sümer ?Artuklu için hayallerim var. Belediye başkanı olursam bu ilçeyi iyi yönetirim. Ben herkesin adayıyım? dedi.

7.12.2018 13:51:45 0
AK PARTİ ARTUKLU ADAY ADAYI SEHMUS SÜMER;``ARTUKLU İLÇESİNİ İYİ YÖNETECEĞİME SÖZ VERİYORUM``

AK Parti Artuklu  Belediye Başkan aday adayı Şehmus Sümer  “Artuklu  için hayallerim var. Belediye başkanı olursam bu ilçeyi iyi yönetirim. Ben herkesin  adayıyım” dedi. 

 

AK Parti’de 15 Aralık itibariyle ilçe belediye başkan adayları belirlenecek. O sürece kadar aday adayları yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Onların içinden gece gündüz demeden çalışan bir aday adayı da Artuklu eski ilçe Milli Eğitim Müdürü olan Şehmus Sümer. ,AK Parti’den Artuklu Belediye Başkan aday adayı olan Şehmus SümerArtuklu sevdasını ve çalışmalarını Artuklu Haber'e anlattı. İlçe milli eğitim müdürlüğü yaptığı dönemde önemli deneyimler kazandığını belirten Sümer bu deneyimlerini,oluşturacağı çalışma ekibi ile birlikte,Artuklu ilçesinin gelişmesi,kalkınması ve Belediyecilik hzimetlerinden gerektiği gibi yararlanması için gece ,gündüz çalışacaklarını söyledi. 

 
“Artuklu için hayallerim var” diyerek neden aday olduğunu belirten Sümer , “İyi yönetirim, Artuklu ilçesine güzel şeyler yaparım. Bu kente uzun yıllardır  hizmet ediyorum.Artuklu ilçesine  hizmetlere devam etmek için aday oldum. İlk kez aday adayı oldum  Bu seçimlerde umuyorum ki partimizin adayı ben olacağım”.Sümer,aday gösterilmesi halinde ise ,''Projelerimiz hazır.El birliği ile Artuklu ilçesine hizmet etmek öecelikli görevim olacak dedi. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


28.6° / 18°
  • BIST 100

    10792,50%-0,98
  • DOLAR

    32,19% 0,04
  • EURO

    34,85% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2416,25% -1,83
  • Ç. ALTIN

    3940,55% -1,46