AK PARTİ ARTUKLU İLÇE BAŞKAN ADAYI PORDUGAN:``MİLLETE HİZMET İÇİN ADAY OLDUM``

Artuklu lçesi Ak Parti ilçe Başkan adayı İbrahim Pordugan,adaylığına ilişkin olarak Artuklu Haber`e yaptığı açıklamada Makam,mevki peşinde olmadığını Millete hizmet etmek için aday olduğunu açıkladı.

Mardin 24.08.2017 23:17:47 0
AK PARTİ ARTUKLU İLÇE  BAŞKAN ADAYI PORDUGAN:``MİLLETE HİZMET İÇİN ADAY OLDUM``

Artuklu lçesi Ak Parti ilçe Başkan adayı İbrahim Pordugan,adaylığına ilişkin olarak Artuklu Haber'e yaptığı açıklamada Makam,mevki peşinde olmadığını Millete hizmet etmek için aday olduğunu açıkladı.

 

Artuklu ilçesi  Ak Parti İlçe Başkanı Adayıİbrahim Pordugan  yaptığı açıklamada şunları söyledi ‘Biz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan’ın ümmet için ve tüm mazlumlar için vermiş olduğu bu kutlu sevdaya, Her zaman bir nefer gibi mücadelemizi vermeye devam ettik. Partimin bir çok önemli kademelerinde çalışarak, zorlu seçimlerde başarılar gördük. Parti içerisinde ve dışarıda sahsımın  ilçe başkanı olması için gelen baskılara kayıtsız kalamadim. Partimizin Kurucusu Sayın . Cumhurbaskanimizin her zaman söylediği gibi ‘halkin sözü üzerine başka söz yoktur’ düsturu ile bir yola girdik

 

  Bu kararım  Artuklu  halkının, üyelerimizin ve parti yöneticilerimizin teveccühüne kalmıştır. Halkımızın arzu ettiği, özlediği, destek verdiği bir ilçe Başkanı olarak adayım. Derdimizin makam mevki sevdası olmadığını öncelikli olarak belirtmek isterim. 


Artuklu ilçesine  hizmet etmek için böylesine güçlü bir iktidar partisi olan AK Parti çatısı altında esnafına, sanayicisine, bürokratına, akademisyenine, öğrencisine, gençlerine, çocuklarına, yetimine, köylüsüne, çiftçisine sahip çıkmak ve onların sesi olabilmek için adayım. Ak Partimizin gücüne güç katmak, ilçemizi de hizmet etmek ve taş üstüne taş koymak desturu ile ilçe halkımızın gönlünde yer kazanmak benim en büyük şiarımdır. Bu çıktığımız kutlu görev için  Artuklu  halkımızın destek ve dualarını bekliyorum. Sevdamız Artuklu  ilçesidir. Artuklu ilçemizde “Ak Sevdalı” hemşerilerimizin bir arada görmek, coşku ile ilçemizi kalkındırmak güçlendirmek için adayım. Herkesi sevgi saygı  ve  muhabbetle selamlıyorum.''Dedi.
 
 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00