AK PARTİ ARTUKLU İLÇE BAŞKANLIK İÇİN İLK BAŞVURUYU İBRAHİM PORDUGAN YAPTI

Artuklu Ak Parti ilçeye ilk Adaylık Başvurusunu Mardin berberler ve kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanı İbrahim Pordugan yaptı.

Mardin 24.08.2017 18:30:15 0
  AK PARTİ  ARTUKLU İLÇE BAŞKANLIK İÇİN İLK  BAŞVURUYU İBRAHİM PORDUGAN YAPTI

 Artuklu Ak Parti ilçeye ilk Adaylık Başvurusunu Mardin berberler ve kuaförler  Esnaf ve Sanatkarlar odası  başkanı İbrahim Pordugan yaptı.

 

Dün akşam saatlerinde istifasını veren Ak Parti Artuklu İlçe Başkanı Olcay Sekizkardeşten boşalan ilçe Başkanlığı için ilk başvuruyu Mardin berberler ve kuaförler odası  başkanı İbrahim Pordugan yaptı.Başvurusunu yapmak üzere Mardinde görev yapan Oda Başkanları , Yönetim Kurulu Üyeleri ve Akrabaları ile birlikte Ak Parti Mardin İl Başkanlığına gelen Mardin berberler ve kuaförler odası  başkanı İbrahim Pordugan,Başvuru dosyasını Ak Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar'a sundu.

 

 

Mardin Berberler ve Kuaförler Odası  Başkanı İbrahim Pordugan başvuru evraklarını teslim ettikten sonra Basın mesuplarına yaptığı açıklamada  şunları söyledi: ‘’Kurulduğu günden bu yana gönülden destek verdiğim AK Parti’ye bundan sonra daha farklı bir kulvarda hizmet etmek amacıyla yapılacak olan Kongrede aday olduğumu açıklamaktan  mutluluk duyuyorum.   Bugüne kadar AK Parti’de samimiyetle hizmet eden bütün dava arkadaşlarımı kucaklayarak bayrağı daha da ileri taşıma gayreti içinde olacağım. İstişaresiz hiçbir iş yapmayacağım. Yüzüm hep halka ve teşkilata dönük olacak. Özellikle Fethullahçı terör örgütü ile mücadeleyi kendime görev bilerek hareket edeceğim. Daha iyi hizmet  verebilmek için  AK Parti Artuklu  İlçe Başkanlığı’na aday olduğumu kamuoyuna ilan ediyorum."Açıklamasında bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,54% 0,01
  • EURO

    34,81% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2429,62% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61