AK PARTİ ARTUKLU TEŞKİLATI KÖYLERE ÇIKARTMA YAPTI

Yaklaşan halk oylaması öncesi köylerdeki havayı yoklayan Artuklu ilçe başkanı Av.Olcay Sekizkardeş ve teşkilatı 16 Nisan?da yapılacak Halk oylamasında Evet oylarının çıkmasıyla Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin Türkiye Üzerindeki olumlu

Gündem 20.03.2017 11:28:27 0
AK PARTİ ARTUKLU  TEŞKİLATI KÖYLERE  ÇIKARTMA YAPTI

 

Yaklaşan halk oylaması öncesi köylerdeki havayı yoklayan Artuklu ilçe başkanı Av.Olcay Sekizkardeş ve teşkilatı 16 Nisan’da yapılacak Halk oylamasında Evet oylarının çıkmasıyla Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin Türkiye Üzerindeki olumlu etkilerini köy sakinlerine anlattı.

 

Konuşmasında; Ülkemizin zor bir dönemden geçtiğini vurgulayan AK Parti Artuklu İlçe Başkanı Av.Olcay Sekizkardeş konuşmasına şu şekilde devam etti; "Güçlü yönetim ve güçlü Türkiye için seçimlerde mutlak evet oyu çıkarmalıyız. Aksi takdirde ülkemizi çok daha zor günler bekliyor.

 

Dört bir yandan etrafımızı saran düşmanlarımıza karşı ayaklarımızın yere sağlam basması için gün birlik olma günü. Gençlerimize seçilme şansı vermek için gün birlik olma günü. Bu sistem ile Cumhurbaşkanı’nın sorumsuzluğu ortadan kalkacak, yetkili ama sorumsuz olmaktan çıkacak. Şuan ki sistemde Cumhurbaşkanı sadece vatana ihanetten yargılanabiliyor. Başkanlık sistemi ile meclisin denetleme gücü ve sorumluluğu artacak. Bu sistem ile ülkemizin ve vatanımız özüne dönecek. Seçimlere çok az bir süre kaldı bu saatten sonra dur durak demeden vatandaşlarımıza bu sistemi çok iyi anlatmalıyız dedi.

 

Gerçekleşecek Halk oylamasının sadece bir seçimden ibaret olmadığını Türkiye’nin önünde ayak bağı olan statüko ve vesayetin ortadan kalkacağını ifade ederek istikrarın her şeyin önünde olduğunu özellikle Türkiye’nin son 15 yılda nereden nereye geldiğini çok iyi düşünmeleri gerektiğini söyledi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretler sonunda köy temsilcilerinin sorularını cevaplayan ilçe başkanı Sekizkardeş;  sorun görüş ve öneriler dinlenirken sık sık notlar alındı. Köylere SKM programları çerçevesinde ziyaretlerinin sıklaşacağını söyledi. Toplantı sonrası çekilen hatıra fotoğrafından sonra Artuklu İlçe başkanı Sekizkardeş ve Teşkilatı köylerden ayrıldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/ARTUKLU


29.8° / 19.1°
  • BIST 100

    10895,25%1,45
  • DOLAR

    32,18% 0,02
  • EURO

    34,94% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2506,72% -0,13
  • Ç. ALTIN

    4013,53% 0,01