AK PARTİ`DE SEÇİM REVİZYONU BAŞLIYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Genel Başkanı olduktan sonra teşkilatlar, belediye başkanları ve parti yönetiminde ?metal yorgunluğu? gerekçesiyle büyük bir yenilenmeye imza atmıştı. Seçim sonuçlarının ardından ise revizyon ve görevden almalar

22.04.2019 21:52:31 0
AK PARTİ`DE SEÇİM REVİZYONU BAŞLIYOR


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Genel Başkanı olduktan sonra teşkilatlar, belediye başkanları ve parti yönetiminde ‘metal yorgunluğu’ gerekçesiyle büyük bir yenilenmeye imza atmıştı. Seçim sonuçlarının ardından ise revizyon ve görevden almalar için hazırlıklar tamamlandı.

 

Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,,31 Mart gecesi Balkon konuşması esnasında , “Eksikliklerimiz varsa, bunları düzeltmek, boynumuzun borcudur.''Diyerek revizyon işareti vermişti.

 

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,Bunu halkımızda, milletimizde arayamayız. Yine kendimizde arayacağız. Eksiklerimizi tespit ve telafi etmenin çalışmalarına başlıyoruz” demesi parti, kabine ve bürokraside değişimin işareti olarak algılanmıştı.

 

Erdoğan’ın, seçim kampanyası boyunca teşkilatların performansını izlemeye aldığı, özellikle yakın akraba ilişkileri içerisinde olanları, vatandaşa karşı hata yapanları, çalışmayanları, parti içi çekişmelere neden olanları görevde bekletmeyeceği ve değişime gideceği  konuşuluyor.

 

31 Mart seçimlerinde kaybedeilen Başta İstanbul,Ankara,Adana,Mersin,Antalya illerinde İl yönetimlerinin görevden alınarak buralara yeni  isimlerin atanacağı,sonrasında ise seçim kaybedeilen diğer illerde aynı uygulamanın devam ettirileceği ifade ediliyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00