AK PARTİ`DEN MİDYAT İLÇESİNDE MİTİNG GİBİ ADAY TANITIM TOPLANTISI VE SKM AÇILIŞLARI

Ak Parti Midyat Belediye Başkan adayı Veysi Şahin`in 3 farklı adreste bulunan Seçim Koordinasyon Merkezleri dualarla açıldı.

Mardin 9.02.2019 17:21:32 0
AK PARTİ`DEN MİDYAT İLÇESİNDE MİTİNG GİBİ ADAY TANITIM TOPLANTISI VE SKM AÇILIŞLARI

 

Ak Parti  Midyat Belediye Başkan adayı Veysi Şahin'in   3 farklı adreste bulunan Seçim Koordinasyon Merkezleri dualarla açıldı.

 

Ak Parti  Midyat Belediye Başkan adayı Veysi Şahin'in   3 farklı adreste kurulan ve biri Kadınlara ait olmak üzere 3 Seçim Koordinasyon Merkezinin açılış ve aday tanıtım toplantısı adeta Ak Parti'nin gövde gösterisine dönüştü.

 

Açılış törenine  Ak Parti İl Başkanı Faruk Kılıç,Ak Parti Mardin Milletvekilleri Şeyhmus Dinçel ve Cengiz Demirkaya,Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Hülya Hakimoğlu, Ak Parti MKYK Üyesi ve 25-26 dönem Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu,Ak Parti Siyasi ve Hukuk İşler Başkan Yardımcısı / 4. ve 5. Dönem MKYK Üyesi / Yazar Zeynep Alkış, Ak Parti Belediye Başkan adayları ve Ak Parti Midyat Belediye Başkan adayı Veysi Şahin ve Çok sayıda partili SKM açılışında hazır bulundu. Aşırı kalabalık nedeniyle salona girmekte zorlandı.

 

 

Ak Parti Midyat Belediye Başkan adayı Veysi Şahin burada yaptığı konuşmasında şunları söyledi:  

 

''Adaylığımın açıklandığı 12 Ocak 2019 tarihinden beridir, daha önce memlekete hizmet için  atan kalbim apayrı bir heyecanla atmaya başladı. 18 yıldır Millete hizmet için kurulan ve bu hizmetlerini yerine getirmede hayli mesafe almış bir partinin kurucusu olan Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ile birlikte bir siyasi partiden çok bir dava olan AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı olarak karşınıza çıkmanın gurunu yaşıyorum. Çalışmalara başladığımız günden bu yana bir çok gönüle dokunmaya çalışıyoruz, 31 Mart 2018 gününe kadar da çalmadığımız kapı kalmayana dek çalışmaya devam edeceğiz. İnsanımızın gönlünü kazanmaya, yürekler feth etmeye, milletimize hizmetkar olmaya devam edeceğiz.

Önceki dönemde Midyat için önemli ve güzel hizmetler yapıldı. Önceki hizmetlerinden dolayı Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu’na bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.  Vakit hizmetlerin üstüne hizmet ekleme vaktidir. Vakit Midyat Vaktidir. “Vakit Tevazu, Samimiyet, Gayret İle” Önce Memleket, Önce Memleket Vaktidir.  Vakit Midyat’ımızı hak ettiği noktaya getirme vaktidir. Vakit Gönül belediyeciliği vaktidir.

Midyat’ımızı Vatandaşlarımızla, Toplumsal faaliyetlerin vazgeçilmez parçası olan Sivil Toplum Kuruluşlarımızla, Mahallerimizin temsilcisi, dert ortağı olan Muhtarlarımızla, Yaşlılarımızın duasıyla yöneteceğiz.

Altyapı ve ulaşım hizmetlerini bir proje ya da Belediyenin Halka sunduğu bir lütuf olarak görmüyoruz. Bu hizmetler Belediyenin asli ve öncelikli görevleridir. Kırsal Mahallerimize ve şehir merkezimizde bu hizmetlerin üzerine yenilerini kesintisiz vermeye devam edeceğiz.

Şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim aN/MİDYATnlayışıyla, memlekete değer katan,  Uzun vadeli ihtiyaçları gözeten ve hakkaniyete uygun,  Şehir planlarını ve imar uygulamalarını halkımıza sunarak, çevreye ve doğaya duyarlı, çağımıza uygun akıllı şehir uygulamaları ile, milletimizin emrinde bir yönetim anlayışıyla hizmet vereceğiz.

 

Bir İnsan olarak gönülleri fethedeceğiz,
Bir baba olarak çocukları ve gençleri sahipleneceğiz,
Bir Midyat’lı olarak memleketimizi sahipleneceğiz,
Bir İnşaat Mühendisi Olarak Midyat’ı İmar Edeceğiz

Memleketimiz için, Midyat’ımız İçin yıllardır hayalini kurduğumuz, Alanında uzman Ar-Ge ekibimiz ile oluşturduğumuz bazı projelerimizi size açıklamak istiyorum.''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT

 


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,23% -0,02
  • EURO

    34,73% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2441,50% 0,39
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00