AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YAZICI MARDİNLİLERLE BULUŞTU

Kurucu Başkanlığını İş adamı Ahmet Fuat Bodur?un yaptığı Marmara Mardinliler Derneği Referandum Sürecini anlatmak üzere Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı eski bakan Hayati Yazıcı?yı konuk etti.Toplantıya Mardinliler yoğun ilgi gösterdi.

20.03.2017 17:26:57 0
AK PARTİ  GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YAZICI MARDİNLİLERLE BULUŞTU

Kurucu Başkanlığını İş adamı Ahmet Fuat Bodur’un yaptığı Marmara Mardinliler Derneği Referandum Sürecini anlatmak üzere Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı eski bakan Hayati Yazıcı’yı konuk etti.Toplantıya Mardinliler yoğun ilgi gösterdi.

 

Ak Parti  23.Dönem Mardin  milletvekili Doç.Dr.Cüneyt Yüksel’in sahibi olduğu Dolapdere’deki Crown Plaza otel de yapılan toplantıya   kısa bir süre önce kuruluşu  tamamlanan ve kurucu başkanlığını Mardinli İş adamı  Ahmet Fuat Bodur'un  yaptığı Marmara Mardinliler Derneği ev sahipliği  yaptı.

 

Marmara Mardinliler Derneğinin düzenlediği Kahvaltı Programının ONUR KONUĞU;Ak Parti Siyasi ve Hukuk işlerinden Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Hayati YAZICI oldu.Ak Parti  23.Dönem Mardin  milletvekili Doç.Dr.Cüneyt Yüksel’in sahibi olduğu Dolapdere’deki Crown Plaza otel de yapılan toplantıda Partili Cumhurbaşkanlığı Sistemi konuşuldu.
 

Kahvaltı programımının bir diğer onur konuğu DA  23.ci Dönem Mardin Milletvekili Doç.Dr.Cüneyt Yüksel Oldu.Yüksel  toplantıda katılıımcılara Referandumda neden EVET denilmesi gerektiğini anlattı.
 

Marmara Mardinliler Derneğinin bir diğer konuğu olan,Türkiye Hukukçular Derneği başkanı Avukat Mustafa KURAN'da konuklara hitap etti Toplantıda ayrıca .Eski kraç belediye başkanı Hamit öncü ,Şişli ak parti ilçe başkanı Fuat günday da Katılımcılara hitap etti.

 

Marmara Mardinliler Derneğinin düzenlediği kahvaltılı toplantıya Siyaset ve İş dünyasından  çok değerli isimler katıldı. 


Yoğun katılımın gözlendiğ toplntıya Mardinlilerin Gurur kaynağı,Genpa Holding Yönetim kurulu başkanı  Nezih ERDEM,15 Temmuz'da olduğu gibi Referandum sürecinde de,''Mesele VATAN ise, gerisi Teferruattır ''Dedi.

 

Marmara Mardinliler Derneği Kurucu Başkanı Ahmet Fuat Bodur Toplantıya ilişkin Artuklu Haber'e yaptığı özel açıklamada ''Toplantımıza icabet eden ve Şiarı ile bizleri onurlandıran bütün mardinli dostlarımıza ve STK başkanlarına yönecilerine , Siyasilere . Sanatçılara , Meclis üyelerine sonsuz teşekkür ederiz.''Dedi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90