AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ZENBİLCİ?DEN MARDİN?E ZİYARET

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Zenbilci, çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak amacıyla Mardin?e geldi.

Mardin 11.01.2020 12:52:43 0
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ZENBİLCİ?DEN MARDİN?E ZİYARET

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Zenbilci, çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak amacıyla Mardin’e geldi.

 

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Zenbilci, çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak amacıyla Mardin’e bağlı Yeşilli, Midyat, Dargeçit, Ömerli ve Artuklu ilçelerini ziyaret etti.

 

İlçe belediye başkanlıkları ziyaretinin ardından AK Parti Mardin İl Başkanlığı’nda il yönetimiyle toplantıda bir araya geldi. Burada bazı açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Zenbilci, “Sizleri ziyaret etmenin, sizlerle böyle bir ortamda bulunmanın mutluluğunu yaşıyorum. Çünkü AK Parti davasına asıl sahip çıkanlar sizlersiniz. Bugün ilçe belediyelerimize bazı ziyaretler gerçekleştirdik. Bu ziyaretlerde genel merkezimizin, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın halka daha iyi hizmet sunmak amacıyla iletmemizi istedikleri hususları bildirdik. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yerel yönetimleri çok önemsiyor. Sebebi şudur, 1994 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanmasıyla Türkiye yeni bir belediyecilik örneği, yeni bir model ve kültür ile tanıştı. Bu model insanlara değer verme, memlekete yenilikler kazandırma, yaptığını Allah rızası için yapma, helal haram çizgisi üzerinde durabilmek noktasında ortaya konulan başarılı belediyecilik anlayışıdır. AK Parti iktidarı 2002’den beri yapmış olduğu bu önemli hizmet anlayışıyla bugüne kadar gelmeyi başarmıştır”.

 

Genel Başkan Yardımcısı Zenbilci, “Belediye halka ulaşan en hassas kılcal damarlardır. Burada bir bozulma ya da deformasyona, burada ahlaki bir yozlaşmaya, burada temel ilkelerimizi kaybeden bir yapıya asla mahal verilmemeli. Bunun için belediye başkanlarımızın geniş bir anlayışla çok sıkı çalışmaları gerekmektedir. Bizlerde bunların takipçisi konumundayız. Allah’a çok şükür 31 Mart seçimlerinde Mardin 5 ilçe Belediyesini kazanarak AK Parti belediyecilik anlayışının yayılması sağlandı. İnşallah önümüzdeki seçimlerde ilçe belediyelerin tamamını bu anlayışla tanıştıracağız”.

 

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sayın Ahmet Zenbilci’nin Mardin’e gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sayın Ahmet Zenbilci ile birlikte Yeşilli, Midyat, Dargeçit, Ömerli ve Artuklu İlçelerimizi ziyaret ederek, ilçelerimiz ile ilgili belediye başkanlarımızdan gerekli bilgileri aldık. Kendisine 31 Mart seçimlerine yönelik yaptığımız çalışmaları aktardık. Belediyelerimizin çalışma performanslarını detaylarıyla birlikte anlatma şansını yakaladık. Mardin ve ilçelerine yapmış olduğu bu verimli ziyaretten dolayı kendisine teşekkür ediyoruz”.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00