AK PARTİ HEYETİNDEN MİDYAT İLÇESİNDE OKULLARA ZİYARET

AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, AK Parti Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel, AK Parti Mardin İl Yönetim Kurulu?ndan oluşan heyetle bazı toplantı ve temaslarda bulunmak amacıyla Midyat İlçesi?ni ziyaret etti.

24.09.2018 12:41:22 0
AK PARTİ HEYETİNDEN MİDYAT İLÇESİNDE OKULLARA ZİYARET

AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, AK Parti Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel, AK Parti Mardin İl Yönetim Kurulu’ndan oluşan heyetle bazı toplantı ve temaslarda bulunmak amacıyla Midyat İlçesi’ni ziyaret etti.

 

AK Parti Midyat İlçe Başkanlığı’nda teşkilatlarla bir araya gelen heyet daha sonra eğitim öğretimin ilk haftası dolayısıyla Midyat Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fahrettin Önen İlkokulu ve Midyat Fen Lisesi’ni ziyaret ederek okul idaresi ve öğrencilerle bir araya geldi.

 

2018-2019 eğitim öğretim açılışı haftası dolayısıyla Midyat Fen Lisesi’nde düzenlenen programda bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, öğrencilik yıllarında yaşamış olduğu süreci değerlendirdikten sonra AK Parti’nin eğitime olan büyük katkılarını dile getirdi.

 

AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, “AK Parti her zaman en büyük desteği eğitime ayırarak, çocuklarımızın ülkemize ve milletimize daha çok faydalı olmalarını sağlamıştır”.

 

İl Başkanı Eri, “AK Parti her zaman en büyük desteği eğitime ayırarak, çocuklarımızın ülkemize ve milletimize daha çok faydalı olmalarını sağlamıştır. Artık eski eğitim sisteminin dayatıldığı günleri geride bıraktık. Daha modern okul ve dersliklerimizin olduğu ve öğrencilerimizin her türlü ihtiyaçlarının karşılandığı bir dönemdeyiz. 3 Kasım 2002’den beri AK Parti eğitimin önünü açacak her türlü icraata öncülük etti. 2003-2004 eğitim öğretim yılından beri kitaplar ücretsiz olarak öğrencilerimizin sıralarında hazır hale getiriliyor. Üniversitesi olmayan okul kalmadı. Haydi, kızlar okula kampanyasıyla binlerce kızımız okullu oldu. Yeni yurtlar, yeni derslikler inşa edildi. Katsayı sorunu ortadan kaldırıldı. Ve daha birçok yeniliği ülkemize AK Parti kazandırdı. Sizlere düşen tek görev ülke ve millet sevgisiyle derslerinize odaklanmak olacaktır”.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19