AK PARTİ İL BAŞKANI DÜNDAR SGK MARDİN İL MÜDÜRÜLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ

AK Parti Mardin İl Teşkilatı yeni binasına kavuşan Sosyal Güvenlik Kurumu Mardin İl Müdürlüğü?nü ziyaret ederek İl Müdürü Abdulkerim Şahin ile bir araya geldi.

Mardin 20.01.2017 18:42:41 0
AK PARTİ İL BAŞKANI DÜNDAR SGK MARDİN İL MÜDÜRÜLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ

AK Parti Mardin İl Teşkilatı yeni binasına kavuşan Sosyal Güvenlik Kurumu Mardin İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek İl Müdürü Abdulkerim Şahin ile bir araya geldi.

 

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar beraberindeki heyetle, Mardin halkına daha modern şartlarla hizmet etmenin yolunu açan yeni Sosyal Güvenlik Kurumu Mardin İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

 

AK Parti hükümetlerinin hizmetler ve yatırımlar sürekli batıya yapılıyor algısını ortadan kaldırdığını dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “Batıdaki vatandaşlarımıza hangi hizmetler veriliyorsa, doğudaki vatandaşlarda aynı hizmetlerden yararlanacak. AK Parti’nin temel felsefesi budur. Türkiye’nin her metrekaresine hizmet etmeyi kendine amaç edinen bir hükümetin vatandaşı için en iyisini, en güzelini düşünmesi kadar olağan ne olabilir ki? Önümüzdeki günlerde iş kur il müdürlüğümüzün açılışını da gerçekleştirerek inşallah Mardin’e kazandıracağız”.

 

15 yılda Türkiye’nin çok farklı bir konuma geldiğini belirten Dündar, “Özellikle sağlık sektöründe çığır açan AK Parti hükümetleri SSK, BAĞKUR ve Emekli Sandığı prim ödemelerinden modern yapıdaki hastanelerine kadar 79 milyon vatandaşımızın tamamına eşit mesafede yaklaşmaktadır. Hastane kuyruklarının, ilaçların bulunamadığı, hastaların ve cenazelerin hastanelerde rehin alındığı, aylar sonrasına verilen randevuların verildiği dönemleri çoktan geride bıraktık. Sağlığın birinci sıraya yerleştiği uçak ve helikopter ambulansların olduğu, hasta ve yakınlarının doktor seçme özgürlüğüne sahip olduğu bir döneme girdik. Mardin’de bunlardan nasibini alan illerin başında gelmektedir. Bazı sıkıntılarımız olabilir. İnşallah bu sıkıntılarda en kısa zamanda rayına oturtulacaktır”.

 

Dündar, “Ülkemiz zor bir dönmeden geçmektedir. İçerden ve dışarıdan dört bir koldan çökertilmeye çalışılan ülkemiz, liderlerimizin ve halkımızın sağlam ve dik duruşları sayesinde her türlü zorluğun üstesinden gelmeyi başaracaktır. 15 Temmuz darbesinin üstesinden gelen milletimiz, ülkemize reva görülmeye çalışılan ekonomik darbeyi de yerin dibine batıracaktır. TBMM’’ye sunulan yeni anayasa değişiklik paketinin meclisten geçmesini büyük bir kararlılıkla bekliyoruz. Önümüzdeki süreçte Türkiye’nin çok olumlu bir havaya gireceğini umut ediyorum”.   

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78