AK PARTİ İL MARDİN BAŞKANI FARUK KILIÇ`A AĞIR SUÇLAMALARDA BULUNARAK AK PARTİ`DEN İSTİFA ETTİ

AK Parti Kızıltepe ilçe yürütme kurulu üyesi ve ilçe başkan yardımcısı olarak görev yapan Fahrettin Kurtuluş bugün Ak Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç`a ağır suçlamalarda bulunarak AK Parti Kızıltepe İlçe başkanlığında görev aldığı tüm görevlerinden v

Mardin 18.03.2020 15:50:34 0
 AK PARTİ İL MARDİN BAŞKANI FARUK  KILIÇ`A AĞIR SUÇLAMALARDA BULUNARAK AK PARTİ`DEN İSTİFA ETTİ

AK Parti Kızıltepe ilçe yürütme kurulu üyesi ve ilçe başkan yardımcısı olarak görev yapan Fahrettin Kurtuluş bugün Ak Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç'a ağır suçlamalarda bulunarak AK Parti Kızıltepe İlçe başkanlığında görev aldığı  tüm görevlerinden ve parti üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

 

AK Parti Kızıltepe ilçe yürütme kurulu üyesi ve ilçe başkan yardımcısı olarak görev yapan Fahrettin Kurtuluş Sosyal Medya Hesabından yayınladığı istifa mektubunda şu ifadelere yer verdi;

 

''Kamuoyu'na saygıyla duyurulur.
Ak parti'den istifa metnimdir.
AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanlığına

 

2018 den beri AK Parti Kızıltepe ilçe yürütme kurulu üyesi ve ilçe başkan yardımcısı olarak görev yapmaktayım.


Görev sürem boyunca sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın"Biz millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik" ve "Siyasetin tek limanı ahlaktır" düsturlarına riâyet ederek çalışmalarımızı yürüttük.

 


Yapılacak ilçe kongresinde Kızıltepe halkının teveccüh göstermesiyle ilçe başkanlığına aday oldum, ancak genel merkezimizin takdirleri bizlerden yana olmadı


Elbetteki aday olan tüm dava arkadaşlarımız davanın bayraktarlığını yapmak konusunda değerlidir.

 

Yanlız il başkanlığının Genel merkeze hakkımda asılsız ve ahlak dışı iftiralarla dolu raporlar vermek suretiyle şahsımı son derece rencide etmeye çalışmıştır. Şahsımla ilgili iftiralarla dolu bir raporu genel merkeze gönderen il başkanının tekrar arayıp hiç bir şey olmamış gibi beni tekrar yönetime almak istemesi teklifi ise tüm bu olanlar düşünüldüğünde hem bir akıl tutulması hem de dava bilincinden yoksunluğun bir göstergesidir.


Asla bir makamın peşinde koşmadığımız ve verilen tüm görevleri dava bilinciyle yerine getirdiğimiz bilindiği halde dava arkadaşlarına yönelik böyle bir muamelenin tarafımca kabul edilmeyeceği açıktır.


Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın teşkilatlardan olan rahatsızlığının nedenlerini bir nebze de olsa daha net anlamış olmakla beraber bu davaya herhangi bir şekilde ihanet edenin kim olursa olsun her daim karşısında ve bunu sayın Cumhurbaşkanımıza delilleriyle ulaştırma gayreti içinde olacağımızı da belirtmek isterim.


Bu sebeplerden dolayı AK Parti Kızıltepe İlçe başkanlığında görev aldığım tüm görevlerimden ve parti üyeliğinden AK Parti Mardin İl Başkanlığına tepki olarak istifa ediyorum.''Dedi.

Fotoğraf açıklaması yok.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,18
  • EURO

    35,13% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2283,02% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00