AK PARTİ KIZILTEPE BAŞKAN ADAY ADAYI CAN:``GENÇLİĞİN SESİ OLACAĞIM``

Omeryan Aşiretinden ,ticaretle uğraşan , ülkesini bayrağını çok seven,bu nedenle çeşitli bedeller ödemiş olan 26 yaşındaki Yusuf Can Kızıltepe Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu ve aday olarak açıklanması halinde de `` Kızıltepe Gençliğinin Sesi olac

3.01.2019 12:58:00 0
AK PARTİ KIZILTEPE BAŞKAN ADAY ADAYI CAN:``GENÇLİĞİN SESİ OLACAĞIM``

Omeryan Aşiretinden ,ticaretle uğraşan , ülkesini bayrağını çok seven,bu nedenle çeşitli bedeller ödemiş  olan  26 yaşındaki Yusuf Can Kızıltepe Belediye Başkan Aday Adayı  olduğunu ve aday olarak açıklanması halinde de '' Kızıltepe Gençliğinin  Sesi olacağım''Dedi.

 

Türkiye gündemi 2019'da yapılacak yerel seçimlere kilitlenmiş durumda.Parti merkezlerinde ittifak arayışları sürerken, il ve ilçelerde aday adayları arasında tatlı bir rekabet var..Amaç hizmet ,amaç nitelikli adayı belirlemek olmalı.Kadim kent Mardin'in en büyük ilçesi Kızıltepe'nin en genç aday adayı Yusuf Can,iddalı bir mesaj verdi. Ak Parti Kızılktepe ilçesinde  doğru adayı gösterirse ,kazanacaklarını iddia etti.

 

  Mardin Kızıltepe Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Can, 2019 yerel seçimlerine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

 

CAN, Aday adaylık müracaatında  “ Önce İnsan,Önce Türkiye” sonra Kızıltepe diye yarışın içerisinde yer aldığını  belirterek mahalle mahalle, köy köy dolaşıp Kızıltepe halkının isteklerini, sorunlarını dinlediğini bunu rapor haline getirdiğini söyledi.

Burada yer alan insanların öncelikli taleplerinin  daha insanca yaşamak için  sosyal ve ekonomik şartların  sağlanması olduğuna dikkat çeken Can, farklı istekler değil, bedava yaşamak istemiyor, bedava elektrik istemiyor, İstanbul’da Ankara’da İzmir’de Kütahya’da  nasılsa onu istiyorlar.

Kızıltepe’de  doğru adayı seçerse Ak Parti’nin kazanma şansı olduğuna vurgu yapan Yusuf Can, yerel seçimlerde insanlar parti’den ziyade adaya oy veriyorlar .Ben burada aday adaylık müracaatında bulunan en genç,en dinamik , bölgeyi ve  bölge insanlarının ne istediğini bilen biriyim.

Her ziyaretimde çok olumlu tepkiler alıyorum.”Aday olursan oyumuz senin diyen  binlerce insan var. İnsanlara umut olmak  çok güzel bir duygu.

Kızıltepe 41 ilden büyük nüfus potansiyeline sahip. 120 Bini aşkın seçmeni, 300 bine yakın insanı barındırıyor. Eksik olan huzur, eksik olan doğru yöneticilerin atanamamış olması.Bu şehir modernliği ve gelişmeyi hak ediyor.

Tüm aday adalarına başarılar dileğini sözlerine ekleyen Ak Parti Kızıltepe Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Can,”ben umutluyum yarından” diye konuştu.  

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07