AK PARTİ KIZILTEPE SKM `DE BAYRAMLAŞMA COŞKUSU

AK Parti Mardin Milletvekili adayları İbrahim Kösen ve Cengiz Demirkaya Ramazan Bayramı?nda Kızıltepe ilçesi SKM`de yoğun mesai yapıyor.

Mardin 16.06.2018 12:13:34 0
AK PARTİ KIZILTEPE SKM `DE BAYRAMLAŞMA COŞKUSU

AK Parti  Mardin  Milletvekili  adayları İbrahim Kösen ve Cengiz Demirkaya Ramazan Bayramı’nda Kızıltepe ilçesi SKM'de  yoğun mesai yapıyor.

 

Ak Parti Mardin Milletvekili adayları Ramazan Bayramı'nın 2.gününde de vatandaşlarla kucaklaşmaya ve Bayramın  manevi hazını paylaşmaya devam ediyor.Bugün  Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı  Fahrettin Enez ,Ak Parti Mardin Milletvekili aday adayı İbrahim Erboğan ve ailesi,Ak Parti Mardin Eski Milletvekili İbrahim Akdağ,Mezopotamya Gazeteciler Derneği Başkanı Cemil Aydoğan gibi isimlerin ve kızıltepeli vatandaşların yoğun olarak ziyaret ederek Bayramlaştığı Kızıltepe seçim Koordinasyon Merkezinde, Bayramlaşamanın yanısıra seçimler konuşuluyor.

 

Ak Parti Mardin Milletvekili adayı İbrahim kösen yaptığı açıklamada “24 Haziranda yeniden tek başına iktidar olarak kaldığımız yerden 2023 hedeflerine yürümeye devam edeceğiz” dedi.


Ak Parti Mardin Milletvekili  adayı İbrahim  Kösen Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret eden  vatandaşları  tek tek dolaşarak bayramlarını tebrik etti.

 

Kösen “Ramazan bayramı, barışın esenliğin, geçmişi idrak etmenin; yoksula, kimsesize, çaresize yakınlaşmanın bayramıdır. Sevinçlerin paylaşıldığı, gönüllerin coştuğu, kalplerin yumuşadığı, akraba ve komşuların ziyaret edildiği, öksüz ve yetimlerin sevindirildiği, paylaşma ve dayanışmanın doruğa çıktığı bu bayram günlerinin dargınlıkların unutulmasına, insanlığın barışına, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumak için canını feda etmiş şehitlerimizle, kahraman gazilerimizin emanetlerinin üzerinde, millet olarak huzurlu bir geleceğe vesile olmasını Allah’tan diliyorum” dedi.


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10322,45%0,52
  • DOLAR

    32,21% -0,09
  • EURO

    34,73% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2450,52% 0,76
  • Ç. ALTIN

    3942,86% 1,69