AK PARTİ MARDİN A.ADAYI SONGÜL DİNÇER KERİMOĞLU`NDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak Milletvekili genel seçimlerinde Mardin Ak Parti`den yeniden aday adaylığı başvurusunda bulunan,Mardin`in sevilen Öğretmenlerinden Songül Dinçer Kerimoğlu,Bugün yaptığı yazılı duyuruda önemli açıklamalarda bulundu.

4.09.2015 00:13:34 0
AK PARTİ MARDİN A.ADAYI SONGÜL DİNÇER KERİMOĞLU`NDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak Milletvekili genel seçimlerinde Mardin Ak Parti'den yeniden aaday daylığı başvurusunda bulunan,Mardin'in sevilen Öğretmenlerinden Songül Dinçer Kerimoğlu,Bugün yaptığı yazılı duyuruda  önemli açıklamalarda bulundu.

Songul Dinçer Kerimoğlu'nun yaptığı yazılı açıklama şöyle:

''Çok Değerli Mardin Halkı,
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, aday adaylığı sürecimin dışında bu tür paylaşımlar da bulunamıyorum. Takdir edersiniz ki memurlara siyaset yasağı bulunduğundan ancak istifa süresince bunları yazabiliyorum. Ben de bu yasağa saygım gereği görevime döndüğüm zaman bu tür paylaşımlar da bulunamıyorum. Şu an Ak Partiden Aday Adayıyım. Ancak yazacaklarımı hem aday adayı olarak hem de yirmi yıldır Mardin de yaşayan bir vatandaş olarak dile getirmek istiyorum. Yirmi yıldır Mardin'in çeşitli okullarında görev yaptım. Hem Türkiye'nin birçok ilinden atanan hem de Mardin'li olan birbirinden değerli Türk, Kürt, Arap biri diğerinden değerli meslektaşlarımla bir arada çalıştık. Yine Türk, Kürt, Arap ayırt etmeden hepimiz canla başla çalışarak binlerce öğrenci yetiştirdik. Kürt öğrencilerimiz, Kürt arkadaşlarımız, Kürt komşularımız hepimiz huzur içinde yaşadık Medeniyetlerin Şehrin'de.

Kürt Hakları Dendi: Ak Parti Kürtlere bütün haklarını verdi. Buna da çok sevindik. Çözüm süreci başladı. Çözüm sürecine de yürekten destek verdik. 7 Haziran seçimlerinde halkın takdiri ile HDP barajı aştı. Ve seksen milletvekili ile meclise gönderildi. HDP'NİN mitinginde Selahattin Demirtaş evimin karşısında bas bas bağırarak demokrasi, hak ve özgürlüklerden bahsediyordu. Şimdi Kürt kardeşlerimin çok iyi düşünerek bugün geldiğimiz durumu sorgulamasını istiyorum. Demirtaş sizin haklarınızı yakıp yıkarak, okullara saldırarak, polis ve askerimize pusu kurarak savunacağını söyleseydi keşke. Bugün geldiğimiz durum "Bizler Meclise" sloganını fazlasıyla yalanladı. Sizler seksen milletvekili gönderdiniz. Ama haklarınız mecliste anlaşarak, görüşerek ve uzlaşma yoluyla aranmadı. Bu tablo karşısında bundan sonra sizler buna nasıl sessiz kalabileceksiniz bilemiyorum. Kandırılıp dağa çıkarılan gençlerde bizim evlatlarımız. Bizler şiddetten yana değiliz. Ülkemizde ve Mardinimiz de huzur, barış ve kardeşlik istiyorsanız HDP'ye oy ve emanet oy veren bütün Türk ve Kürt kardeşlerime sesleniyorum: Biraz düşünün. Elinizi vicdanınıza koyup bir kez daha düşünün. Haklarınızı barış ve huzur içinde HDP mi yoksa AKP mi verdi size?

Bu arada şehit düşen bütün kardeşlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine yürekten sabır diliyorum. Allah'ım sen ülkemizi, askerimizi, polisimizi ve tüm halkımızı koru. Attığımız bu adımda partimize, teşkikatımıza, tüm adaylara ve halkımıza kolaylık ihsan eyle.


Sevgi ve Saygılarımla.''Açıklamasında bulundu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN..


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07