AK PARTİ MARDİN`DE BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE YOĞUN İLGİ

Kurban Bayramının 2.gününde Ak Parti Mardin İl Başkanlığı tarafından Mardin Yay Grand Otelde düzenlediği Bayramlaşma törenine partililer yoğun ilgi gösterdi.

2.09.2017 16:58:20 0
AK PARTİ MARDİN`DE BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE YOĞUN İLGİ

Kurban Bayramının 2.gününde Ak  Parti Mardin İl Başkanlığı tarafından Mardin Yay Grand Otelde düzenlediği Bayramlaşma törenine partililer yoğun ilgi gösterdi.

 

AK Parti Mersin İl Teşkilatı,Kurban  Bayramı’nın ikinci gününde partilileriyle bayramlaştı. Mardin Yay Gran Otel'de da düzenlenen bayramlaşma törenine, Mardin Ak Parti Milletvekili Orhan Miroğlu ve Eşi Canan Miroğlu'nun yanı sıra il ve ilçe teşkilatları da katıldı. 

 

Ak Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar Bayramlaşma töreninde partililere hitaben yaptığı konuşmada:"Arakan, Suriye, Irak ve  üm dünya müslümanlarının yanındayız. Allah zulüm altında olan tüm müslümanlar adına islam ülkelerini uyandırsın.Allah bilir ama biz her zaman adaletten yana olacağız, her zaman mazlumların yanında, zalimlerin de karşısında olacağız.

 

Etrafımızda savaş var, kan var. Biz her zaman  mazlumlara ne pahasına olursa olsun yüreğimizi açacağız, ülkemizi açacağız, evimizi açacağız. İnşallah bu kanların ve savaşların durması, barışın, huzurun dünyaya hakim olması temennisi ile her zaman hazır olun. Çünkü bunları gerçekleştirecek olan tek parti AK Parti’dir. Dolayısıyla bu mücadelemiz devam edecek. Şu an dünyada yeni bir şekillenme yoluna gidiyorlar. Türkiye’nin önünü kesip, etrafımızdaki başka ülkelerin önünü açarak İslam coğrafyası üzerinde yeni oyunlar oynanmak isteniliyor. Onların planları varsa bizim de kadromuz var, Mevla’mız var. Dolayısıyla büyük fotoğrafı görüp, küçük incir çekirdeğini doldurmayacak meseleler üzerinde uğraşmayalım. Hedeflerimiz büyük olursa gideceğimiz yol da büyük olur inşallah."Dedi

 

Daha sonra Ak Parti Mardin Milletveki Orhan Miroğlu ve 22.Dönem Mardin Milletvekili Nihat Eri birer konuşma yaparak Partililerin Kurban Bayramını kutladı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04