AK PARTİ MARDİN`DE GENÇLİK SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİNİ 23 YAŞINDAKİ MİLLETVEKİLİ ADAYI AÇTI

Ak Parti Mardin Teşkilatı Türkiye`de bir ilke imza atarak Gençlik Seçim Koordinasyon Merkezini Hizmete açtı.Gençlik Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını 23 yaşındaki 27 Dönem Mardin Milletvekili adayı İbrahim Kösen yaptı.

1.06.2018 16:10:16 0
AK PARTİ MARDİN`DE GENÇLİK  SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİNİ  23 YAŞINDAKİ  MİLLETVEKİLİ ADAYI AÇTI

Ak Parti Mardin Teşkilatı Türkiye'de bir ilke imza atarak Gençlik Seçim Koordinasyon Merkezini Hizmete açtı.Gençlik Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını 23 yaşındaki 27 Dönem Mardin Milletvekili adayı İbrahim Kösen yaptı.

 

Gençlik Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına AK Parti Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Zeynep Alkış ,Ak Parti Mardin il başkanı Nihat Eri,Artuklu ilçe Başkanı Murat Bayar,İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet  Özkan,27.Dönem Mardin Milletvekilleri  Şehmus Dinçer,Cengiz Demirkaya,Veysi Şahin,Ahmet Munip Yıldızoğlu,İbrahim Kösen ve Ahmet Kaya katıldı.

 

23 yaşındaki Ak Parti Mardin adayı  İbrahim Kösen   gençlerin yoğun  tezahüratları ile kürsüye gelerek konuşmasını yaptı.  

 

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız  Recep Tayyip  Erdoğan’ın gençlere verdiği öneme dikkat çeken 27.Dönem Mardin Milletvekili Adayı İbrahim Kösen , gençlerin 2023-2053 ve 2071 hedeflerinde etkin rol almalarının kendilerini onurlandırdığını söyledi. Genel merkez dışında il ve ilçelerde de aynı şekilde gençlere söz hakkı veriliyor. Bu noktada gençlere her zaman fırsat veren bir liderimiz var.Kendisine ülke Gençliği olarak şükranlarımızı sunuyoruz''Dedi.

 

Konuşmaların ardından Davul,Zurna Eşiliğinde yapılan açılışın Kordelasını da Ak Parti Mardin İl Başkanı ve 23 Yaşındaki Genç Milletvekili adayı İbrahim Kösen yaptı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor