AK PARTİ MARDİN`DEN DARGEÇİT İLÇESİNE ÇIKARMA

AK Parti Mardin İl Teşkilatı, Türkiye?nin çehresini değiştirecek olan 16 Nisan?daki referanduma yönelik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Mardin 5.04.2017 17:08:41 0
AK PARTİ MARDİN`DEN DARGEÇİT İLÇESİNE ÇIKARMA

AK Parti Mardin İl Teşkilatı, Türkiye’nin çehresini değiştirecek olan 16 Nisan’daki referanduma yönelik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

 

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, 22. Dönem Mardin Milletvekili Nihat Eri, Teşkilat Başkanı Hamit Ete, Çevre Şehircilik Başkanı İbrahim Sağlam, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çakar, İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Yomak ve çok sayıda partiliden oluşan bir heyetle Dargeçit İlçesi’ni ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdüler.

 

AK Parti Dargeçit İlçe Teşkilatını ziyaret eden heyet, daha sonra kaymakamlık ziyareti ve esnaf ziyaretlerinde bulundular.

 

Ziyaretlerde özellikle esnafların yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını belirten AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “Terörden kaynaklanan olaylardan dolayı kan ağlayan esnaflarımızın bakışlarındaki yardım çığlığını hissedebiliyorduk.  Bizlerden beklediklerini, beklentilerini fark edebiliyorduk.  Terör çığırtkanlığı yapanların, kirli hedefler peşinde koşan kişilerin ilçemize yaptıkları zararları dille ifade etmek çok hafif kalır. Ama Dargeçit halkının, esnafının üstünden bir türlü eksik olmayan karabulutların dağılmasını ve onların daha müreffeh bir yaşama kavuşması adına bizler her zaman yanlarındayız, yanlarında olmaya devam edeceğiz”.

 

Dündar, “Dargeçit ilçemiz her anlamda bereketli topraklara sahip bir yerleşim alanına sahiptir. Bu yapının ortaya çıkması için halkın huzur içinde olması gerekir. İnşallah 16 Nisan’da alacağımız yüksek oylarla Dargeçit ve bölgemizin huzurunu bozan tüm engelleri bertaraf edeceğiz. AK Parti 15 yıldır tüm gücüyle barış, huzur ve istikrar için çalıştı. İnanıyorum ki Dargeçit halkı bunların farkındadır. Çünkü Dargeçit eski Dargeçit değil artık. Geçmişinden ders çıkaran, hayat şartlarını kimlerin kendilerine zorlaştırdığını artık daha iyi bilen bir ilçemizdir. Bizler her zaman olduğu gibi bugünde Dargeçitlilerin yanında olmaya devam edeceğiz. Esnaflarımızın sorunlarını yerinde gördük ve inceledik. İnşallah onlara ilaç gibi gelecek çözümleri en kısa zamanda sunacağız”.

 

İl Başkanı Dündar, “AK Parti İlçe Teşkilatımızı da çalışmalarından ve dirayetli duruşlarından dolayı yürekten tebrik ediyorum. Çünkü koşulları ve şartları son derece sıkıntılı bir bölgede siyaset yapıyorlar. Allah emeklerini boşa çıkarmasın. Onların azim ve kararlılığı inşallah ilçemizi hak ettiği konuma ulaştıracaktır”.  

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10320,00%1,59
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    35,03% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2467,52% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,00