AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI DÜNDAR`DAN BAYRAM MESAJI

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Mardin 23.09.2015 15:13:06 0
AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI DÜNDAR`DAN BAYRAM MESAJI
AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar Kurban Bayramı mesajında barış, kardeşlik ve huzur vurgusu yaparak, "Bizler biran önce akan kanın durdurulması için bayramların yarattığı, sevgi ve barış ortamında huzura ve yaşanılır bir dünya özlemi ile hep dillendirdiğimiz şekilde barışın, kardeşliğin, huzurun, samimiyetin devamlılığını sağlaması Rabbimizden en büyük duamızdır. En samimi duygularımızla bu “Mübarek Kurban Bayramı’nda” İslam Dünyası’nda akan kanın durması ve tüm dünyada barışın tesis edilmesidir."dedi.
Dündar mesajında ayrıca şu ifadelere yer verdi:
"İhtiyaç sahiplerinin gözetildiği, sevinçlerin paylaşıldığı, kalplerin yumuşadığı, akraba, dost ve komşuların ziyaret edildiği, öksüz, yetim ve yoksulların sevindirildiği gün olan bir bayrama daha ulaştırdığı için Allaha sonsuz şükürler olsun.
Akan kanın durmasına ve yaşadığımız bölge başta olmak üzere bütün İslam Ümmetine barış ve huzurun hakim olması temennisi ile her bayram olduğu gibi Kurban Bayramı'nda sıradan bir tatil günü gibi değil insani ve dini güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik, sevgi ve saygının güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun bütün kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günü olarak değerlendirilmelidir. Bayramların bize kattığı dayanışma ve yardımlaşma duyguları ve böylesi özel günlerde doruğa çıkan kardeşlik duygumuz, millet olarak sahip olduğumuz en büyük güçtür. Ülkemiz büyük hedeflerin ve aydınlık bir geleceğin peşindedir. İlk hedefimiz demokrasimizin standardını yükseltmenin yanında, tüm alanlarda değişen şartların ortaya çıkardığı sorunlara kalıcı çözümler bulmaktır. Türkiye, bu ülkede yaşayanların sahip olduğu en değerli varlıktır. Bu ülkede farklılığımızı zenginlik olarak görüp, barış, hoşgörü ve kardeşlik içerisinde yaşamalıyız. Mardinli hemşehrilerimiz başta olmak üzere milletimize, ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesi duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutluyorum."Dedi.
 
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN
 
 
 
 
 
 

26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,53
  • EURO

    34,31% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2505,87% 0,88
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00