AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI DÜNDAR`DAN BAYRAM MESAJI

Ak Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar Kurban Bayramı nedeniyle yazılı mesaj yayınladı.

11.09.2016 17:12:38 0
AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI DÜNDAR`DAN BAYRAM MESAJI

Ak Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar Kurban Bayramı nedeniyle yazılı mesaj yayınladı.

 

Başkan Dündar mesajında şunları söyledi:

''Kardeşlik duygularının had safhaya ulaştığı, küskünlerin barıştığı, sevgi ve merhametin her anlamda kalplere yerleştiği, komşu, akraba ve dostların ziyaret edildiği, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahiplerinin sevindirildiği gün olan Kurban Bayramı’na ulaştırdığı için Allah’a hamd olsun.

 

Allah kutsal topraklara giderek hac farizasını yerine getirmeye çalışan tüm Müslüman kardeşlerimizin ibadetlerini Dergâh-ı İlahisinde kabul buyursun. Geçen kurban bayramından bu yana çok şeyler değişti. Ebediyete göç eden kardeşlerimiz, dostlarımız oldu. Allah hepsine rahmet etsin. Bayramlar kaynaşmanın ve paylaşmanın adıdır. Bayramları bayram yapan içimizdeki sevgi ve paylaşma duygularının kabarmasıdır. İslam aleminin tek vücut halinde birbirlerini sevmeleri, ensar hassasiyetiyle kardeşlerine el uzatması, ihtiyacını karşılaması bu bayramda yapılabilecek en güzel faaliyetlerdir.


Halkımızın hassas duyguları olan barış ve kardeşliği zedelemeye çalışarak bölgemize fitne tohumlarını ekmeye çalışan terörü def etmeye çalışırken bir grup vatan millet düşmanı 15 Temmuz’da harekete geçerek demokrasimize ve seçilmiş iradeye darbe girişimine kalkıştılar. Ama milletimizin sağlam imanı ve dik duruşu sayesinde birkaç saat içerisinde bertaraf edildi. Allah bir daha böyle günleri bu millete yaşatmasın. 


Ülkemiz büyük hedeflerin ve aydınlık bir geleceğin peşindedir. İlk hedefimiz demokrasimizin standardını yükseltmenin yanında, tüm alanlarda değişen şartların ortaya çıkardığı sorunlara kalıcı çözümler bulmaktır. Türkiye, bu ülkede yaşayanların sahip olduğu en değerli varlıktır. Bu ülkede farklılığımızı zenginlik olarak görüp, barış, hoşgörü ve kardeşlik içerisinde yaşamalıyız. 
Bu duygu ve düşüncelerle terör ve 15 Temmuz darbe girişiminde ebediyete göç eden tüm şehitlerimizin ruhlarını rahmetle yâd ederken, bölgemizin, ülkemizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum.''Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

HABER:MEMET GÖKBALIK


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00