AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI ERİ, ``ORTAKÖY HALKI MERTTİR, VEFALIDIR``

AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, beraberindeki heyetle 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Artuklu İlçesi Ortaköy Mahallesi?nde çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundu.

12.06.2018 15:15:40 0
AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI ERİ, ``ORTAKÖY HALKI MERTTİR, VEFALIDIR``

AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, beraberindeki heyetle 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Artuklu İlçesi Ortaköy Mahallesi’nde çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundu.

 

AK Parti Mardin Teşkilatları 24 Haziran seçim hazırlıklarını yol, sokak, mahalle, mekan seçmeden her yere, her alana gidiyor.

 

AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri Ortaköy Mahallesi ziyaretinde yapmış olduğu açıklamalarda, “Tüm il, ilçe, kadın, gençlik başkanlıklarımız, adaylarımız, aday adaylarımız ve en önemlisi gönüllü partililerimizle 24 saat esaslı çalışarak vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. AK Parti’de ben yok, biz varız. Bu nedenle herkes yükün altına bir şekilde elini, sırtını dayamış durumda ve dayamak zorundayız da. 16 yıllık hizmetlerin heba olmaması için, yakalanan barış ve huzur ortamının devamı için, oluk oluk yapılan yatırımların daha da katlanması için en önemlisi geleceğimizin teminatı çocuklarımızın istikbali için hep birlikte sırtımızı bu yükün altına koymak zorundayız”.

 

Mahalle sakinleri tarafından coşkuyla karşılanan İl Başkanı Eri, “Bu coşkunuz, bu azminiz inşallah 24 Haziran’da bizleri zafere taşıyacaktır. En çok desteği aldığımız mahallelerin başında Ortaköy geliyor. 24 Haziran’ da da bizleri yalnız bırakmayacağınızı biliyorum.  Çünkü Ortaköy halkı merttir, vefalıdır. Geleceğe yatırım yapan AK Parti, inşallah Ortaköy’ünde geleceğini şekillendirecek hizmetleri yerine getirecektir. AK Parti her zaman halkın refah düzeyinin artması için çalışmıştır. Hiçbir zaman doğu-batı ayırımı yapmamış, yatırımın eksikliği nerede hissediliyorsa oraya koşmuştur”. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04