AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI FARUK KILIÇ NUSAYBİN`DE POLİS TARAFINDAN TARTAKLANAN ÇOCUĞUN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, İl ve Nusaybin teşkilatından oluşan heyet eşliğinde, polis tarafından kovalanırken tartaklandığı ileri sürülen çocuğun ailesini ziyaret etti.

Mardin 10.05.2020 17:42:18 0
AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI FARUK KILIÇ NUSAYBİN`DE POLİS TARAFINDAN TARTAKLANAN  ÇOCUĞUN  AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, İl ve Nusaybin teşkilatından oluşan heyet eşliğinde, polis tarafından kovalanırken tartaklandığı ileri sürülen çocuğun ailesini ziyaret etti.



AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, Nusaybin İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel ile birlikte Fırat Mahallesi'nde bulunan Erdal Ailesi'ni evinde ziyaret etti.



Anneler Günü nedeniyle küçük Bahoz'un annesinin anneler gününü kutlayan Başkan Kılıç, "Münferit yaşanan bir olayın kendilerini derinden üzdüğünü belirtti.


Görüntülerin sosyal medya da paylaşılmasından hemen sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta öncülüğünde olayın takipçisi olduklarını ifade eden Başkan Kılıç, "Dün gece sahurda ilçe başkanımız Mehmet Latif Özel aileyi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu".


Mardin Valisi ve İl Emniyet Müdürüyle olayla ilgili  görüşerek gerekli bilgileri aldıktan sonra bugün aileyi ve küçük çocuğu ziyaret ettiklerini kaydeden Başkan Kılıç , "Tabi bu olayın yaşanması bizleri derinden üzmüştür. Olayı duyar duymaz AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Leyla Şahin Usta bizleri arayarak olay hakkında bilgi istedi. Biz de gerekli bilgileri paylaştık. Bu münferit olay neticesinde resmi makamlar tarafından soruşturma başlatılarak ilgili görevli açığa alındı. Yaşanan olay her ne şekilde olursa olsun maksadını ve amacını aşmıştır tarafımızca kabul edilmesi mümkün değildir  ifadelerini kullandı.


 Yaşanan olayın Münferit bir olay olduğunu bunu tüm polis teşkilatına mal etmenin yanlış olacağını belirten Kılıç, "Polis teşkilatımızın  özellikle covid 19 sürecinde yapmış olduğu başarılı çalışmasını ve azmini kıracak açıklama ve beyanatlardan kaçınmak gerektiğini belirtti.


Kovid-19 sürecinde birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bir dönemde, milletçe dayanışma ve kenetlenme içerisinde olunan bir zamanda münferit bir olayı kasıtlı şekilde yayarak kardeşlik ruhuna zarar verilecek hareketlerden kaçınmak gerektiği belirtildi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta'nın Baba Mehmet Erdal ,anne Vecihe Erdal ve çocukla telefonla görüştüğünü aktaran Kılıç şöyle konuştu,


"Ailenin yanında olduğumuzu hissettirdik.


 Bugün itibariyle  aileyi ziyaret ettik. Çocuğumuzu gördük. Çocuğumuzun basında iddia edildiği gibi fiziki bir engeli bulunmuyor. Gayet sağlıklı , geçmiş olsun temennisinde bulunduk.


Baba Mehmet Erdal'da biz bu olayı münferit bir olay olarak görüyoruz. Elbette bizim çocuğumuzun başına gelmesi bizleri üzmüştür 24 Nisan'da yaşanmış bir olay, videonun kimin tarafından çekildiğini ve sosyal medyaya kimin verdiğini bilmiyoruz. Bizde dün gece sosyal medyada bunu görünce tekrar üzüldük ancak dünden itibaren bizimle yakından ilgilenen ve bizleri bugün telefonla arayarak hassasiyetlerini dile getiren, bizleri soran başta AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Leyla Şahin Usta hanıma, dün gece bizleri telefonla arayarak ve bugünde bizleri evimizde ziyaret eden AK Parti Mardin İl Başkanı Sayın Faruk Kılıç Beyefendiye, dün  sahur vaktinde ve bugünde bizleri ziyaret eden ilçe Başkanımız  Mehmet Latif Özel'e teşekkürlerini ifade etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 
 

16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,18
  • EURO

    35,13% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2283,02% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00