AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI FARUK KILIÇ`TAN ``19 MAYIS``MESAJI

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mardin 18.05.2020 15:23:35 0
AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI FARUK KILIÇ`TAN ``19 MAYIS``MESAJI

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 


İl Başkanı Faruk Kılıç mesajında, “19 Mayıs zaferi şanlı ecdadımızın koşullar ne olursa olsun, kenetlenmenin,  vatanına ve istikbaline sahiplenmenin en büyük göstergesidir. 19 Mayıs zaferi toprağımıza ve bağımsızlığımıza kasteden kim olursa olsun karşılarında daima iman dolu milletimizin dimdik duruşunun varlığının neticesidir. Türkiye girdiği her mücadeleyi azim ve kararlılıkla atlatmayı başarmıştır. Bu başarıda kardeşliğimizin büyük etkisi bulunmaktadır. Çünkü dedelerimiz tarih boyunca türküyle, kürdüyle, arabıyla, lazıyla, çerkeziyle topyekün tek millet kenetlenerek topraklarımızı her türlü şer odaklardan korumayı başardı. Bize düşen cesaretin, azmin ve imanın ortak noktada birleştiği bir dönemden günümüze kadar ulaşan şanlı zaferimize sahip çıkmaktır”.

 


İl Başkanı Kılıç, “19 Mayıs’ın Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi gençliğimize verilen önemin göstergesidir. Vatan bağımsızlığı şuuruyla ülkemizi muasır medeniyetlere ulaştıracak olan günümüz gençlerine çok işler düşmektedir. Gençlerimizin bilim ve teknolojide, sanayi alanlarında, sağlıkta vb. her alanda bilgi ve birikim sahibi olmaları gerekiyor. Umudumuz olan gençlerin siyaset arenasında daha aktif rol alması için seçilme yaşı 18’e indirildi. AK Parti hükümetleri gençlerimizin imanlı ve donanımlı bir şekilde yetişmeleri için her türlü imkânı kendilerine sunmaktan asla geri kalmadı. Bu duygularla ülkemizin ve milletimizin 19 Mayıs Zafer Bayramı’nı tebrik ediyorum”.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    34,98% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2322,34% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00