AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI FARUK KILIÇ?TAN 23 NİSAN EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç Türkiye Büyük Millet Meclisi`nin açılışı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mardin 22.04.2020 16:33:57 0
AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI FARUK KILIÇ?TAN  23 NİSAN EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

İl Başkanı Faruk Kılıç mesajında, “Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nın ülkemiz ve dünya çocuklarına armağan edilişinin 100. yıl dönümünü birlikte kutlamanın gururunu taşıyoruz. Bağımsız Türkiye’mizin demokrasiye geçişinin dönüm noktası olan 23 Nisan’ın çocuklarımıza armağan edilmesi, gençlerimize ve çocuklarımıza olan güvenimizin sonsuz bakışıdır. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha güzel, daha güçlü yarınlara ulaşmalarında ki tüm engellerin ortadan kaldırılmasıyla Cumhuriyetimize olan inancımız daha da pekişmiştir. İnşallah bundan sonra ki tüm süreçlerde ülkemizin bekası, milletimizin ve çocuklarımızın geleceği için bizlere bırakılan mirasa sahip çıkarak ve yarınlarımıza da ulaştırmak için elimizden gelen her çabayı sarf edeceğiz”.

 

Ak Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “Korona virüs ile mücadele içerisinde olduğumuz bu günlerde bile 23 Nisan heyecanımız asla dinmemiştir. Bu yıl 23 Nisan kutlamalarını kendi evlerimizde belki biraz kısıtlı olarak gerçekleştireceğiz. Ama yine de buna karşı Milli Eğitim Bakanlığımızın yağacağı programlarla bu günü dolu bir şekilde geçirme gayreti içerisinde olacağız. Devletimiz korona virüs salgını ile etkin bir mücadele içerisindedir. İnşallah en kısa zamanda bu salgından kurtulmayı ümit ediyoruz. Belki bu yıl farklı şekillerde kutlayacağımız 23 Nisan etkinliklerini önümüzdeki yıllarda tekrar alanlarda ve salonlarda olacak şekilde kutlamak ümidiyle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,41% -0,17
  • EURO

    34,69% -0,64
  • GRAM ALTIN

    2439,57% 0,15
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19