AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI FARUK KILIÇ?TAN MARDİNLİLERE TEŞEKKÜR

Mardin 13.03.2019 15:55:01 0
 AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI FARUK KILIÇ?TAN MARDİNLİLERE TEŞEKKÜR

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı büyük bir coşku ve tevazuyla karşılayan Mardinlilere yürekten teşekkür ettiğini belirtti”.

 

7 Mart Perşembe günü Mardin’e gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halkımız tarafından büyük bir coşku ve heyecanla karşılandığını dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “Cumhurbaşkanımız, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı büyük bir misafirperverlik örneği sergileyerek karşılayan ve mitingimizin coşkulu bir havada geçmesini sağlayan tüm halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Çocuk, genç, yaşlı, kadın, engelli demeden tüm ilçelerimizden akın akın miting alanına gelen gönüldaşlarımıza, vatandaşlarımıza ayrıca çok teşekkür ediyorum. Bu coşku, bu heyecan inşallah 31 Mart’ta kazanacağımız zaferin en büyük habercisidir. Halkımız dün ve bugün olduğu gibi biliyorum ki 31 Mart günüde AK Parti’sini asla yalnız bırakmayacaktır. Çünkü hedeflerimize doğru çıktığımız her yolda en büyük destekçimiz halkımız olmuştur”.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çok memnun bir şekilde Mardin’den ayrıldığını ifade eden İl Başkanı Kılıç, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsıma Mardinlere iletilmek üzere selamlarını ve teşekkürlerini iletti. Sizlerin misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Mardin’in kendilerinin yanında çok özel bir gönül bağının olduğunu söyledi. Bizlerde kendisine soğuk havaya rağmen ilçelerimizle birlikte tüm Mardin halkının mitingimizde olduğunu ilettim”.

 

 İl Başkanı Faruk Kılıç, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan halkın bağrından gelerek Mardin’e ve ülkemize en güzel hizmetleri yapmıştır. Daima hakkın ve halkın yanında olan Cumhurbaşkanımız haksızlığa da asla boyun eğmemiştir. Tüm mazlumların sesi olan liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan sadece ülkemizde değil tüm dünyada haksızlığa karşı dik duruşun timasli olmuştur”.Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

HABER;MEMET GÖKBALIK


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00