AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI KILIÇ;`İSTİŞARE KÜLTÜRÜ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ`

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, ?Halkımızla yaptığımız her istişare, her birliktelik bizler açısından hayati önem taşımaktadır. Yıllardır milletimize olan hizmeti sürdürebilmişsek, bu hassasiyetle hareket ettiğimizdendir?.

Mardin 27.09.2019 14:30:29 0
AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI KILIÇ;`İSTİŞARE KÜLTÜRÜ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ`

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “Halkımızla yaptığımız her istişare, her birliktelik bizler açısından hayati önem taşımaktadır. Yıllardır milletimize olan hizmeti sürdürebilmişsek, bu hassasiyetle hareket ettiğimizdendir”.

 

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, AK Parti Artuklu İlçe Başkanı Serdal Bağış ve il yönetim kurulundan oluşan heyetleEnsar Vakfı, Tügva, Türgev Kız Yurdu ve Memur-Sen Mardin Şubelerini ziyaret ettiler.

 

Gerçekleştirmiş oldukları ziyaretlere değinen AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “Sivil toplum kuruluşları (STK)gerçekleştirmiş oldukları faaliyetleriyle sürekli gündemde olmayı başarmışlardır. Çünkü toplumu bilinçlendirme konularında öncülük niteliğinde olan STKlar, halkın gözüyle doğru olanı aktarma peşindedirler. Sürekli yenilenen ve gelişen Türkiye ile beraber Sivil ayağında kendi çapında yönlendirici olması işlerin çok daha kolaylaşmasına vesile oluyor. Bizlerde bu bağlamda STKlarımızı ziyaret ederek görüşlerine başvuruyoruz. Hiç şüphesiz ki dünden bugüne domino etkisi yaratan STKların fikir ve analizleri hedeflerimizi belirlemede etkili rol olmuşlardır. Özellikle genç neslimizin eğitim, proje, siyaset, teknoloji vb. dallarda daha da bilinçlenmeleri sağlamak ve ülkemizin kalkınmasında desteklerinin olduğundan daha fazla olmaları için gençliğin yoğunlukta olduğu STKlara daha çok ihtiyaç duymaktayız. Bu bağlamda AK Parti olarak faaliyetlerini insanlığa ve ülkesine adamış tüm STKların yanında olduğumuzu belirtmek isterim”.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,43% -0,14
  • EURO

    34,73% -0,65
  • GRAM ALTIN

    2436,25% 0,02
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19