AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI KILIÇ`TAN``18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ``MESAJI

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.

18.03.2019 13:03:51 0
AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI KILIÇ`TAN``18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ``MESAJI

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.

 

İl Başkanı Faruk Kılıç mesajında,”Çanakkale Zaferi kürdüyle, türküyle, lazıyla, çerkeziyle, arabıyla ülkemizin her bölgesinden insanımızın bir araya gelerek kazandığı büyük mücadelenin adıdır. Çanakkale Zaferi İmanın, birliğin ve kardeşliğin her anının ilmik ilmik yaşandığı meydanların adıdır. Çanakkale Zaferi, günümüz Türkiye’sini bizlere ulaştıran atalarımızın en güzel armağanıdır. Bu duygularla Çanakkale Destanı’nın bütün yiğit kahramanlarını bir kez daha rahmetle yâd ediyorum”.

 

Çanakkale’de kazanılan eşsiz mücadele dolayısıyla bu günlere gelindiğini dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “Birlik içerisinde omuz omuza mücadele eden kahraman dedelerimizin bizlere ulaştırdığı en güzel mesaj kardeşlik olmuştur. Bizleri bölmeye kalkışan, aramıza fitne tohumları ekmeye kalkışan her kesime karşı yapmış oldukları bu amansız mücadele, örnek alabileceğimiz en önemli unsurdur”.

 

İl Başkanı Faruk Kılıç, “Günümüzde bazı şer odaklarının ülkemize ve islama karşı yapmış oldukları amansız tehdit ve zulümlerine karşı birliğimizi ve kardeşliğimizi Çanakkale ruhuyla korumalıyız. Yeni Zelanda’da Cuma namazı çıkışı iki camiye yapılan saldırıda onlarca Müslüman kardeşimiz şehit edildi. Bu yetmezmiş gibi Sayın Cumhurbaşkanımıza ve ülkemize ahlaksız ithamlarda bulundular. Bunlar bizim imanımızın ve gücümüzün farkında değiller herhalde. Bilsinler ki 15 Temmuz’da canımız pahasına liderimizin arkasında nasıl durduysak, yapmış oldukları çirkin saldırılara karşıda nasıl dik duracağımızı çok iyi biliyoruz. Tepkimizi sonuna kadar ortaya koyup liderimizi ve ülkemizi asla yalnız bırakmayacağız”.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,25% 0,11
  • EURO

    34,76% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2456,18% 0,98
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88