AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI KILIÇ?TAN ESNAFA MORAL ZİYARETİ

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, ?Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde esnaf kardeşlerimizin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve devletimize olan inanç ve güvenleri görülmeye değerdi?.

Mardin 31.05.2020 12:55:33 0
                        AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI KILIÇ?TAN ESNAFA MORAL ZİYARETİ

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde esnaf kardeşlerimizin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve devletimize olan inanç ve güvenleri görülmeye değerdi”.

 

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, AK Parti Artuklu İlçe Başkanı Serdal Bağış, AK Parti Mardin İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Özkan, bazı partililerle birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdiler.

 

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “Uzun bir süredir Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yapılan korona virüs salgını ile mücadelenin sonucunda tüm Türkiye’de olduğu gibi Mardin’de de bir normalleşme sürecine girildiğini ve bunun ilk adımı olarak esnaflarımızla bir araya gelmeyi arzuladık. Maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyarak Artuklu İlçemizde bulunan 1.Cadde esnafını tek tek ziyaret ederek kendileriyle hasbihal etme imkânı bulduk. Kendileri de ziyaretten dolayı ziyadesiyle memnun kaldıklarını belirttiler”.

 

İl Başkanı Kılıç, “Pandemi süreci boyunca Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanlığımızın hayata geçirdiği tedbirlere uyarak vatandaşlarımızın isteklerini, taleplerini ve genel faaliyetlerimizi özellikle evlerimizde yürütmeye gayret ettik. Gelen her talebi can kulağıyla dinleyerek çözüm noktasında gerekli mercilere ulaştırma gayreti içerisinde olduk. İnşallah normalleşme sürecinde kurallara riayet ederek faaliyetlerimizi yine Sayın Cumhurbaşkanımız ve teşkilat başkanımızın talimatları doğrultusunda daha da aktif hale getireceğiz”.

 

Mardin esnafının pandemi ile yapılan mücadele sürecinden oldukça memnun kaldıklarını dile getiren İl Başkanı Kılıç, “Zaman zaman sokağa çıkma kısıtlamalarıyla karşı karşıya kaldığımız süreçler oldu. Ama hükümetimiz önce insan diyerek sağlığı ön planda tutmaya çalıştı. Atılan diğer adımlar sayesinde de esnaflarımızın ve diğer tüm vatandaşlarımızın mağduriyetlerini en aza indirgemek için talepte bulunan her vatandaşımıza bin TL, esnaf kredileri, sosyal yardımlar, sınırsız sağlık hizmetleri, ücretsiz maske,  vb. birçok konuda önemli gelişmeleri hayata geçirdi. Pandemi ile yapılan etkin mücadele sadece Türkiye’de değil tüm dünyada büyük bir örneklik sergiledi. Bunda başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanlığımızın büyük katkıları bulunmaktadır. Tüm bunları baz alındığında esnaflarımızın Erdoğan’a karşı olan samimi duygularının kat kat arttığını gördük. Buda bizleri fazlasıyla memnun etti”.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,49% 0,04
  • EURO

    34,69% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2501,13% 0,69
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22