AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI NİHAT ERİ`DEN ``RAMAZAN BAYRAMI``MESAJI

AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mardin 13.06.2018 14:24:22 0
AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI NİHAT  ERİ`DEN ``RAMAZAN BAYRAMI``MESAJI


AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri mesajında;

 

Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif’e veda etmenin hüznünü yaşarken, inşallah Ramazan Bayramı’na kavuşmanın sevincini de yaşamış olacağız. Her geçen günün ömür sermayemizden akıp gittiğini görmek dünyanın geçiciliğinin en büyük örneğidir. Geçen bayram aramızda olup ta bu bayramda yâd ettiğimiz bazı akraba, dost ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun”.

 

İl Başkanı Eri, “Bayramlar toplumumuzda birlik içerisinde millet olma bilincini pekiştiren, yardım ve kardeşliğin daha cazip hale gelmesine sebep olan eşsiz günlerdir. Bu mübarek günlerde samimi duygularımızla müslüman bir kardeşimize sunacağımız sıcak bir tebessüm bile mutluluğa sebeptir. Anne ve babamız başta olmak üzere aile büyüklerimizi, akrabalarımızı, hasta ve yetim çocukları unutmayarak onları ziyaret ederek sevindirmeliyiz. Dünyanın çeşitli ülkelerinde yaşayan mazlum müslüman kardeşlerimizin yanında olmalı ve her türlü yardım ve dualarımızı eksik etmemeliyiz”.

 

Ülkemizin bekasını şekillendirecek olan 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kaldığını belirten İl Başkanı Nihat Eri, “İnşallah halkımızın büyük teveccühüyle 24 Haziran’da ülkemize ikinci bayramı yaşatacağız . Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 16 yıldır ülkemize kattığı eşsiz yenilik ve icraatların heba olmaması ve yeni sürecin sekteye uğramadan yoluna devam etmesi için 24 Haziran günü tercihimiz mutlaka AK Parti’den yana, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan yana olması gerekir. Çünkü AK Parti iktidarları 2002 yılından beri ülkemizi eğitim, sağlık, sanayi, dış ticaret, ulaşım ve siyasi alanların tümünde Türkiye’yi zaferden zafere taşımıştır. Bu duygularla Mübarek Ramazan Bayramı’nın ülkemize, milletimize ve tüm islam alemine hayırlar getirmesini diliyorum”.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


30.2° / 18.8°
  • BIST 100

    11060,57%2,99
  • DOLAR

    32,20% 0,07
  • EURO

    35,02% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2499,18% -0,44
  • Ç. ALTIN

    4002,77% -0,29