AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI NİHAT ERİ`YE GÖRKEMLİ KARŞILAMA

AK Parti Mardin l Başkanlığı görevine atanan ve Ankara?dan Mardin`e gelen 22 dönem milletvekili ve Kurucu İl Başkanı Nihat Eri`yi Mardin Havalimanında yoğun bir kalabalık tarafından karşıladı.

Mardin 26.12.2017 12:03:06 0
AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI NİHAT ERİ`YE GÖRKEMLİ KARŞILAMA


AK Parti Mardin l Başkanlığı görevine atanan ve Ankara’dan Mardin'e gelen 22  dönem milletvekili  ve Kurucu İl Başkanı  Nihat Eri'yi  Mardin   Havalimanında yoğun bir kalabalık tarafından karşıladı.

 

Ak  Parti Mardin İl Başkanlığı görevine atanan Nihat Eri Mazbatasını Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’tan aldıktan sonra Ankara AK Parti Genel Merkez'indeki temaslarını tamamlayarak, Ak Parti Mardin  milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı ve Orhan Miroğlu  ve  Ak Parti  Mardin 23 ve  24. dönem Milletvekili Gönül Bekin Şahkullubey'in de aralarında bulunduğu heyet ile Ankara'dan THY'nın tarifeli uçağı   ile Mardin'e sabah saatlerinde indi,Mardin Hava Limanında Mardin Valisi Mustafa Yaman,Ak Parti İl Başkan Vekili Hamit Ete ve Ak Parti ilçe Başkanları ile il protokolü tarafından karşılanan Başkan Eri,ye partililer sevgi gösterisinde bulundu.

 

Mardin Hava limanında Partililer tarafından Havalimanında çiçeklerle karşılanan AK Parti İl Başkanı Nihat Eri'ye  sevgi gösterilerinde bulunuldu. Davul zurna ve çiçeklerle karşılanan Nihat Eri , yoğun bir araç konvoyu eşlik etti. AK Parti İl Başkanlığı binasına  geçen Başkan Eri , partililerle tek tek tokalaştı.


Burada partililerehitaben kısa bir  konuşma yapan İl Başkanı Nihat Eri, AK Parti’nin ilkeleri, idealleri olan bir siyasi hareket olduğunu belirterek, “AK Parti hayali olan, millete hizmete sevdalı olan bir harekettir. Dünya siyasi hareketinde uzun süreli iktidarlara baktığınız zaman bunun örneğini çok daha iyi görürsünüz''Dedi.

 

Ak Parti Mardin İl Başkanlığına atanan Nihat Eri ,daha sonra Mardin Valisi Mustafa Yaman ile bir süre görüştü.Başkan Eri'nin Mardin Valisi Mustafa Yaman ile görüşmesine basın mensupları alınmadı.

 

Artuklu Haber Genel Haber sorumlusu İsmail Dinçel'de Mardin'de Gelişmeleri yerinde takip etmek üzere Mardin'de bulunuyor.Başkan Nihat Eri ile aynı uçakta Mardin'e giden Artuklu Haber Sorumlusu İsmail Dinçel,Mardin'de gelişmeleri  okurlarımıza aktaracak.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

HABER:İSMAİL DİNÇEL


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00