Ak Parti Mardin İl Başkanı Dündar, ?Belediyelerimizi Kutluyoruz?

Mardin?de yoğun bir şekilde yağan kar yağışının ardından Büyük Şehir Belediyesi ve ilçe belediyelerin çalışmalarını aralıksız bir şekilde sabah saatlerine kadar devam ettirerek, vatandaşların yaşam koşullarını normalleştirmesi olumlu tepkilere neden oldu.

Mardin 31.01.2017 10:31:31 0
Ak Parti Mardin İl Başkanı Dündar, ?Belediyelerimizi Kutluyoruz?
Mardin’de yoğun bir şekilde yağan kar yağışının ardından Büyük Şehir Belediyesi ve ilçe belediyelerin çalışmalarını aralıksız bir şekilde sabah saatlerine kadar devam ettirerek, vatandaşların yaşam koşullarını normalleştirmesi olumlu tepkilere neden oldu. 


Belediyelerin kar temizleme çalışmalarına ilişkin bazı açıklamalarda bulunan AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “İlimiz yoğun bir kar yağışı ile karşı karşıya kaldı. Bu kar yağışını bölgemiz açısından bolluk ve bereket olarak yorumluyorum. Özellikle çiftçilerimizin memnun olduğu bir durumdur. Yağan kar yağışının ani ve şiddetli olması caddelerimizde ve sokaklarımızda kısa süreli aksamalara neden oldu. Bu konuda Mardin Büyük Şehir Belediyemizin ve ilçe belediyelerimizin çalışmalarına ara veremeden sabah saatlerine kadar sürdürmesi ilimizde ulaşımı büyük ölçüde rahatlattı. Bu konuda kendilerini kutluyor, teşekkür ediyoruz”. 


Dündar, “Kayyum belediyelerimiz kar yağışı başladığı andan itibaren oluşturdukları kriz masaları sayesinde her alana müdahale etmeyi başardılar. Önümüzde tekrar beklenen kar yağışı esnasında vatandaşlarımızın duyarlı bir şekilde sıkıntılı olan bölgeleri belediyelerimize bildirmelerini rica ediyoruz.  Rahmetin bazı zorlukları da elbette olacaktır. Ama belediyelerimizin bu zorlukların üstesinden gelecek şekilde, uyguladığı yoğun çalışmaların halk tarafından takdirle karşılandığını görmemiz ileriki süreç açısından da Mardin’imizi güzel günlerin beklediğinin habercisidir. Diyebiliriz”. 
 
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 

 


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10160,42%-0,13
  • DOLAR

    32,24% -0,06
  • EURO

    35,03% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2460,54% 0,60
  • Ç. ALTIN

    3945,17% 0,82