AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANLIĞI İÇİN NEFESLER TUTULDU

AK Parti Mardin`de, İl Başkanı Mehmet Ali Dündar?ın istifasını vermesinin ardından Mardin İl Başkanlığı Adaylığı için isimlerin belirlenmesi için titiz bir çalışma yürütülüyor.

Mardin 22.11.2017 13:15:20 0
AK PARTİ MARDİN  İL BAŞKANLIĞI İÇİN NEFESLER TUTULDU

 

AK Parti Mardin'de, İl Başkanı Mehmet Ali Dündar’ın istifasını vermesinin ardından Mardin İl Başkanlığı Adaylığı için isimlerin belirlenmesi için titiz bir çalışma yürütülüyor.

 

 

Ak Parti Mardin  İl Başkanı Mehmet Ali Dündar’ın  istifasının ardından kimin il başkanı olacağı merakla beklenirken şu ana kadar ortada dolaşan isimler arasında Eski Mardin Milletvekili Nihat Eri,Mardin Milletvekili aday adayı olan Süleyman Çelik,Eski Mardin Belediye Başkanlarından Metin Pamukçu,Eski Mardin Belediye Başkan aday adayı Ahmet Vejdi Kahraman,İl Başkan Yardımcısı Mehmet Nur Çelik,Mardinli  İş Adamlarından Şakir Nuhoğlu,Lokman Sinanoğlu,Eski ilçe Başkanlarından Cengiz Demirkaya ve istifa eden  AK Parti Artuklu eski  ilçe Başkanı Olcay Sekizkardeş,İstanbul Mardinliler Derneği Başkanı,İstanbul Mardinli İş Adamları Derneği başkan yardımcısı Mardinli İş Adamı Nedim Kaya ,Mardin Artuklu İlçesi Hamzabey Köyü Korucubaşı İsmail Gölbaş, gibi isimlerin aday olacakları dillendiriliyor.

 

 

Ak Parti’de Mardin  İl Başkanlığı koltuğuna kimin oturacağı merakla bekleniyor. Başkan Dündar’ın ani bir karar ile istifasının ardından  Bugün  AK Parti Mardin İl Koordinatörü ve 24. Dönem Siirt Milletvekili Osman Ören'in de katılacağı  ve AK Parti'nin Şu ana kadar gerek Ak Parti camiası içerisinde, gerek basında adı geçen ya da şahsen kendisine başvuran  adaylarla Ak Parti Mardin il binasında yüz yüze mülakat yapılacağı ve ardından  Teşkilat üyeleri arasında temayül yoklaması yapılarak,İsmi ağırlıklı olarak ortaya çıkan 3 ya da 6 aday yoklama sonrası tekrar genel merkeze çağrılarak ikinci bir değerlendirme yapılacağı konuşuluyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,28% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2404,25% 0,46
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00