AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANLIĞINA ``MARDİN SEVDALISI``ADAY ...

Ak Parti Mardin il Başkanı Mehmet Ali Dündar`ın istifasının ardından,İl Başkanlığına Adaylık süreci başladı.Hareketli saatlerin yaşandığı Ak Parti Mardin il binasında ilk başvuruyu yapanlardan biri de ``Mardin Sevdalısı``olan Mardin`in sevilen isimlerinde

Mardin 23.11.2017 07:49:02 0
AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANLIĞINA ``MARDİN SEVDALISI``ADAY ...

 

Ak Parti Mardin il Başkanı Mehmet Ali Dündar'ın istifasının ardından,İl Başkanlığına Adaylık süreci başladı.Hareketli saatlerin yaşandığı Ak Parti Mardin il binasında ilk başvuruyu yapanlardan biri de ''Mardin Sevdalısı''olan Mardin'in sevilen isimlerinden hayırsever iş adamı Nedim Kaya oldu.

 

STK'larında yaptığı başarılı çalışmalarıyla Mardinlilerin sevgisini kazanan hayırsever  iş adamı Nedim Kaya Ak Parti il Binasına  giderek Ak Parti Mardin il Başkanlığı için hazırladığı başvuru dosyasını teslim ederek,resmen İl Başkanlığına aday oldu.

 

Ak Parti Mardin il Başkanlığına  il Başkanlığı için dosyasını teslim etmesinin ardından basına açıklama yapan İş Adamı Nedim Kaya şunları söyledi:

 

''AK Parti kurulmasından bu yana milletine hizmet etme yolunda hiç durmadan çalışan bir partidir. Partimizi kurulduğu günden bugüne ülke genelinde olduğu gibi bölgesinde de etkin rol alarak belirleyici güç olmaya devam etmektedir. Diğer partilerin her zaman örnek olduğu bir parti olmaya devam eden AK Parti'de bu kutsal görevi almak için Ak Parti Mardin il Başkanlığı için  başvurumu yaptım. İlimize ve ülkemize yaptığı hizmetlerle adeta çağ atlatan parti bünyesinde yıllardır hizmetlerimizi devam ediyorduk. Şimdi de hem partime hem de memleketime hizmet etme yolunda bugün il başkanlığı için müracaatımı teslim ettim. Şimdiden aday olacak  tüm arkadaşlara başarılar diliyorum."dedi.

 

Nedim Kaya:''Mardin'in en temel meselelerini çözmek için gece gündüz çalışarak Kadim Kent Mardin'i  layık olduğu seviyeye çıkaracağız. Bizim işimiz hizmet, gücümüz millet.   Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği 2019 seçimlerine şimdiden hazırlanacağız. Artık ok yaydan çıktı, mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Biz yönetim olarak bütün fikirlere açık şeffaf bir yönetimi halka açacağız.''Açıklamasında bulundu.
 

NEDİM KAYA KİMDİR?

 

İstanbul Mardinliler Derneği Başkanı,İstanbul Mardinli İş Adamları Derneği Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan ve Yerel ve Ulusal çapta faaliyet yürüten bir çok STK ve Mesleki kuruluşlarda etkin üyesi olan İş Adamı Nedim Kaya ,çok iyi derecede Arapça ve Kürtçe biliyor evli ve 5 çocuk Babası olan Kaya,1990-1992 yıllarında Mardinspor Başkanlığını da yaptı.Mardin Kabala mahallesinde kendi imkânlarıyla 1000 kişilik cami ve 200 kişilik erkek yatılı Kuran kursu yaptıran Nedim Kaya Ak Parti Mardin İl Başkanlığına seçilmesi halinde Herkesi kucaklayarak,Mardin'de Ak Partinin başarısı için çlışacağını açıkladı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07