AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANLIĞINDA BAYRAMLAŞMA

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, Ramazan Bayramını kutlamak amacıyla AK Parti Mardin İl Başkanlığı?na gelen ziyaretçileri kabul etti.

29.06.2017 09:43:08 0
AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANLIĞINDA BAYRAMLAŞMA

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, Ramazan Bayramını kutlamak amacıyla AK Parti Mardin İl Başkanlığı’na gelen ziyaretçileri kabul etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Dündar, “Her bayram olduğu gibi bu bayramıda manevi duygular ve kardeşlik hassasiyetleriyle geçirdiğimiz için Allah’a şükürler olsun. Ramazan ayı boyunca parti binamızı sabahın erken saatlerinden itibaren açık tutmaya özen gösterdik. Partimize gelen hiç kimseyi boş çevirmedik. Genel Merkezin bizlere sunduğu tüm argümanları bizlerde vatandaşlarımıza aktarmaya çalıştık. Halıkımızın bizlere olan bakış açılarını son derece önemseyerek onların istekleri doğrultusunda hareket etmeye çalıştık”.

 

Dündar, “Türkiye’nin çevre ülkelere kıyasla daha huzurlu bir şekilde bayramı geçirdiğini belirtmek isterim. Hükümetimizin bölücü odaklara karşı yapmış olduğu kararlı mücadeleler bölgemizi ve ülkemizi daha yaşanılır bir hale getirmiştir. Bizler her zaman vatandaşımızn yanında olmaktan büyük bir onur ve kıvanç duyduk ve duymaya devam ediyoruz. Her halükarda halkımızın istekleri ve refahı herşeyin üstündedir. Bizler işte bunları baz alarak hareket etmeye çalışıyoruz. Bayramda da vatandaşlarımızın taziyelerini ve bulunmamız gerektiği her noktada yanlarında olmaya çalıştık. Önemli olan ziayretine gittiğimiz her vatandaşımızın kendini güvende hisstemesidir”.

 

Ziyarete, Bazı haber Gazeteleri, Anadolu Ajansı Mardin Temsilciği, HÜDAPAR Mardin Teşkilatı, Saadet Partisi Mardin Teşkilatı, bazı kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


29.8° / 19.1°
  • BIST 100

    10895,2%1,45
  • DOLAR

    32,20% 0,14
  • EURO

    34,98% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2502,96% 0,01
  • Ç. ALTIN

    4013,53% 0,00